Με δηλώσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb o Πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Ρέτσας έκανε την τοποθέτηση του για τις δηλώσεις του Προέδρου του Μιαούλη Φύλλων Βασίλη Βούλγαρη.

Σχετικά με τις δηλώσεις του Προέδρου του Μιαούλη Φύλλων κ.Βασίλη Βούλγαρη, περί σημαδεμένης τράπουλας, καταγγελίες διαιτητών και για χορηγούς της ΕΠΣΕ, είναι βέβαιο ότι πρέπει να δοθούν στα αρμόδια όργανα στοιχεία και διευκρινήσεις.

Μου προκαλούν εντύπωση οι δηλώσεις του, γιατί ο Βασίλης συμμετέχει τα τελευταία πέντε χρόνια στο ΔΣ της Ένωσης, ως αναπληρωματικό μέλος, γνωρίσει τον τρόπο λειτουργίας της Ένωσης και μάλιστα έχει εκφραστεί θετικά για τα πεπραγμένα της.

Όσο για ορισμένα πράγματα που δημοσιεύονται στον ηλεκτρονικό τύπο, καλό θα είναι αν υπάρχουν στοιχεία για τα δημοσιεύματα αυτά, να δίνονται στους αρμόδιους φορείς ή στη δικαιοσύνη, διαφορετικά θεωρούνται συκοφαντική δυσφήμιση.

Υ.Γ. Από την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου κρατάω την εικόνα με τον κόσμο που κατέκλυσε το Πάρκο του λαού και τη διπλανή φωτογραφία από το γήπεδο Δροσιάς.