Ο Πρόεδρος του Πισσώνα Βασίλης Χατζής με e-mail που έστειλε στο ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ καταγγέλλει απρεπή συμπεριφορά από τον διαιτητή Βασίλη Μακρή.

Αναλυτικά η ανακοινωση.

Κύριοι,
Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση για άλλη μια φορά να απευθυνθώ με την παρούσα επιστολή στην επιτροπή σας για ένα θέμα που ενώ ξεκίνησε άνευ λόγου και αιτίας και μάλλον μηδαμινού ενδιαφέροντος πάει να εξελιχθεί σε μείζον και χρήζει άμεσης και ιδιαίτερα αυστηρής αντιμετώπισης από εσάς .

Και βεβαίως αναφέρομαι στον διαιτητή κο Μακρή που για άλλη μια φορά και άνευ λόγου μου επιτέθηκε με βίαιες φραστικά εκφράσεις και με πράξεις που έθεσαν την σωματική μου ακεραιότητα σε κίνδυνο.

Χθες λοιπόν και ώρα 13,40 ενώ με το μηχανάκι μου κινούμουν σε ευρείας κυκλοφορίας δρόμο ο κος Μακρής με φορτηγό της εταιρείας που εργάζεται μου έκλεισε το δρόμο και άρχισε να με βρίζει με απρεπείς εκφράσεις.
Ο εν λογω ‘’κύριος’’ μπροστά σε διερχομένους και άνευ ντροπής λειτουργεί σαν ‘’τραμπούκος’’ και χωρίς κανέναν σεβασμό τόσο προς το άτομο μου όσο και προς το άθλημα το όποιο υπηρετεί , το ποδόσφαιρο. Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν τέτοιοι λειτουργοί σε ένα άθλημα που τόσο πολύ έχει ταλαιπωρηθεί και παρεξηγηθεί για εκδηλώσεις βίας.
Επειδή βεβαίως το ζήτημα είναι ανεπίτρεπτο, αρχικά απευθύνομαι στην επιτροπή σας διότι αφορά ενεργό διαιτητή και άπτεται της αρμοδιότητας σας. Θεωρώ ότι ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος για το άθλημα και με περιορισμένη δυνατότητα αντικειμενικής κρίσης στον αθλητικό χώρο. Παρασύρεται εύκολα από προσωπικά συναισθήματα και πιθανόν άρρωστες φαντασιώσεις. Επίσης θεωρώ ότι σαν πρόεδρος μιας αθλητικής ομάδας θα καταστώ ξανά θύμα τόσο εγώ όσο και η ομάδα μου της άρρωστης εμμονής του.
Παρακαλώ για την άμεση αποκατάσταση του θέματος από πλευράς σας όσον αφορά την ιδιότητα του σαν αθλητικός παράγοντας δηλαδή διαιτητής !!!
Πέραν τούτου και εφ όσον χρειαστεί επειδή με θίγει η συμπεριφορά του σαν προσωπικότητα και υπόσταση θα ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμα μου για την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας μου.

Με εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Α.Ο.ΠΙΣΣΩΝΑ

ΧΑΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ