Μέσα από τον φακό των συνεργατών του Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζουμε πρόσωπα της αγωνιστικής με τον “πιπεράτο” σχολιασμό του Μανώλη Βέττα.

Ο ΚΥΡΙΟΣ αυτός Γιάννης Σόλιας κοσμεί με την αγωνιστική παρουσία του τα ευβοικά γήπεδα για πάνω από 5 δεκαετίες καλό θα ειναι όλοι όσοι έχουν ακαδημίες στην Εύβοια να καλέσουν τον Γιάννη Σολια και να μιλήσει στα νέα παιδιά τι σημαίνει αληθινή αγάπη για τον ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ένας γνήσιος ΕΡΑΣΤΗΣ του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Παππούδες και Μπάμπαδες εν δράση Κώστας Σπυράκης, Αλέκος Ντεγιάννης, Παναγιώτης Μολές.

Ψυχραιμία “Επίτιμε και διαχρονικέ πρόεδρε” η “Μπάρτσα” ειναι στο τρένο της ανόδου.

Ο ΒΑΝ ΒΛΑΣΕΝ των ευβοϊκών γηπέδων κατά κόσμο Βλάσσης Ταυλαρίδης πάντα κοντα και δίπλα στον αγαπημένο του ΠΑΟ Κανήθου να σαι καλα πάντα δάσκαλε!!!!

Μια ζωή στο γήπεδο για την Ελλησποντάρα Γιώργος Μαγκούτας και Πάρης Παπουτσής από τα “πετρινα χρόνια” της Γ’ ΕΠΣΕ μέχρι τα σαλόνια της Α’ ΕΠΣΕ.

Όλη η ιστορία του Κεραυνού Χαλκίδας σε μία φωτογραφία ο μακροβιότερος πρόεδρος στην ιστορία ίσως του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου Ζήσης Μαζαρακίδης με την μεγάλη του προπονητική και ποδοσφαιρική αγάπη Δημητρη Βλασσόπουλο.

Oλυμπος Γυμνού από εποχή που βγήκε το όνομα ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΙΛΜΠΑΟ της Ευβοίας Γιάννης Σταματούκος, Αντώνης Ρουμπής, Χρήστος Μωραίτης.

Πάντα κοντά σε όλες τις ευβοϊκές ομάδες ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Ευβοίας Γιώργος Πίσχινας παρακολούθησε τον αγώνα του ΠΑΟ Κανηθου με τον ΕΡΑΠΟ μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Στάθη Παπανδρέου που ήταν στο γήπεδο του Βούρκου.

Μπάμπης Πίσχινας, Βασίλης Πίσχινας με τον αιώνιο οπαδό της Μπάρτσα Αλέκο Σιγανό

Δυσκολο απόγευμα επιφύλαξε η ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά και έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα, ο Αμαρυνθιακός στο προπονητή της Ερέτριας Σπύρο Κοντό, για αυτό και τροβαδούρος της αγάπης ΜΠΑΜΠΑΣ Βαγγέλης Κοντός ήταν κοντά στον γιο του …. το αίμα νερό δεν γίνεται κύριοι.

Στο Μαρμάρι έριξα πεντάρα , στην Σκύρο, πεντάρα, στον Μιαούλη Φύλλων “μπουρλότο” στον Δύστο του Φωτιά και του Ηλία “ντόρτια” ….νικάω και την τριάδα Μαζαρακίδη, Γιαπλέ, Βλασσόπουλου… και αντε γεια ….. ο πολλά “ΒΑΡΥΣ” πρόεδρος της Προποντίδας Πέτρος Χριστοδούλου.

Καρτούλα στον πάγκο των “Λυκων” δεν πιστεύω στον Βαγγέλη Ζέρβα κύριε Γκατσο γιατί φέτος έχει αλλάξει … και είναι το ποιο ήσυχο παιδί μην μου τον συγχίζεται.

Πολύ μπάλα το παρεακι αυτό Βαγγέλης Ρουμπής, Δημήτρης Μπασούκος,υπό το άγρυπνο βλέμμα των Γιάννη Λάμπρου και Κώστα Παπαρίδη

Στην διοίκηση της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Ψαχνων 2021 είναι ο άλλοτε  μεγάλος “μπομπερ” και βιρτουόζος της μπάλας αιώνιος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Κυριάκος Παπακυριακού που λατρεύτηκε και δοξάστηκε στο Πήλι όσο κανένας .

 

Η ποδοσφαιρική και παραγοντική ιστορία των ευβοϊκών γηπέδων σε μία φώτογραφία ο μεγάλος άσος του παρελθόντος με την φανέλα του ΑΟ Χαλκίς Γιώργος Σταμελος με τον μεγάλο παράγοντα της “SANTA” Αγία Ελεούσα και νυν παρατηρητή Βασίλη Πικραμενο στο γήπεδο του Βούρκου.

Πολύ βροχή στο γήπεδο του Σταυρού …. αλλά αυτό δεν πτοεί τον καλό καπετάνιο Άγγελο Βογιατζή και την νεοφώτιστη ομάδα που κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.