Μέσα από τον φακό των συνεργατών του Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζουμε πρόσωπα της αγωνιστικής με τον “πιπεράτο” σχολιασμό του Μανώλη Βέττα.

Έχουμε καλύτερο τσίπουρο και μεζέ από την Δροσιά έλα σε μας φαίνεται να είπε ο προεδρος τον Αλατσάτων Αλέξανδρος Ζήσης στον Γιώργο Λάμπρου για να τον ψήσει να πάει στο “Νταμαρι”.

Στα Αλάτσατα μετά το ματς με την Ερέτρια οι παράγοντες της Δροσιάς ο αντιπρόεδρος Νίκος Δεληγιάννης και ο πρόεδρος Βαγγέλης Λυσσαίος απολαύσαν τα μεζεκλίκια στου Κουφάλεξη

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια μεταξύ Αποστόλη Αποστολίδη και Σπύρου Σουλιωτάκη από την εποχή που ο “αυστηρός” Απόστολος ήταν αδέκαστος ρέφερι και ο Σπύρο όργωνε τα “ξερα” ευβοϊκά γήπεδα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Μεσοποταμίας Βαγγέλης Κικιδης βρέθηκε στην Αμάρυνθο για να δει τον γιο του Θανάση αγωνιζόμενο με την φανέλα της Μακρυκάπας , και αυτός τον αποζημίωσε σημειώνοντας το γκολ που έδωσε το προβάδισμα στου Λύκους, που τελικά ηττήθηκαν όμως με 4-1.

Δυο προπονητές πάνω από τον “τέως” πρόεδρο Σπυρο Κατσινή οι Γιώργος Λάμπρου και ο Γιώργος Ποδαράς ειδαν τον αγώνα στην Αμάρυνθο και ανάλυσαν τα αγωνιστικά πεπραγμενα.

Στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας βρέθηκε ο Γιώργος Βαζάκας και μαζι με τον Ανδρέα Μπονόβα είδαν τον αγώνα του ΑΟ Χαλκίς ….Λες????

Ο Γιάννης Δαλιάνης μετά από καιρό σε γήπεδο ποδοσφαίρου παντα ακμαιος και δυνατός μην ξεχνάμε ότι ήταν και ειναι απο του ς πρωτους που έβαλαν τα ευβοικά γήπεδα στα σπιτια μέσα από τα ερτζιανα .

Στο γήπεδο της Δροσιά βρέθηκε ο Γιώργος Στούπας και είδε τον μαθητή Νίκο Κιαπέκο να χάνει από το πρώην προπονητή του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργο Λαμπρου θα θέλαμε να μάθουμε ποιος την γνώμη του προπονητή Γιωργου Στούπα για το κοουτσάρισα των δύο

Επιστροφή στους “πάγκους” για τον Γιώργο Δάβρη στην ομάδα του Πάλιουρα το έχει ξανακάνει ο πάντα πολύ καλός φίλος Γιώργος να ανεβάσει ομάδα από την Γ’ ΕΠΣΕ(ΑΕΚ Χαλκίδας) γιατι να μην το κάνει και στον ιστορικό Πάλιουρα φθάνει να έχει στήριξη και υπομονή από τους παράγοντες.

Μέσα στην χάρα ο πρόεδρος του ΑΠΣ Σταυρού Κώστα Γκίκας η ομάδα πάει τρένο ο Δημαρχος Γιώργος Ψαθάς του εφτιαξε και κερκίδα … έχει πει και δημοσιογραφικά τι μένει τώρα το πρόεδρε ….Εσύ ξέρεις καλύτερα.

Ο “ΜΙSTER” ισοπαλία της Α’ ΕΠΣΕ Δημήτρης Αντωνόπουλος έκανε καρέ στον πάγκο των Λουκισίων , αλλά γεύτηκε την χαρα της νίκης αποκλείοντας τον Γιώργου Λάμπρου άντε και με το καλό νίκη στο πρωτάθλημα για το “καλύτερο παιδί” των ευβοϊκών πάγκων.