Μέσα από τον φακό των συνεργατών του Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζουμε πρόσωπα των γηπέδων με τον “πιπεράτο” σχολιασμό του Μανώλη Βέττα.

Οι νίκες και οι καλές εμφανίσεις υποθάλπουν τον “Ποδοσφαιρικό Εμφύλιο” που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε προεδρικούς και νεοπροεδρικούς ….. Κύριοι το νού σας γιατί οι φωνες ακούγονται όσο και θέλετε να σωπάσουν.

Πρόταση στο Νίκο Κιαπέκο έφερε ο Ψαχνιώτης επιχειρηματίας στην Σαντορίνη Κώστας Ματράκας … λές να δούμε τον “κόουτς Κιάπε” στο νησί του Ηφαιστείου?

Δύο ποδοσφαιρικά ονόματα βαριά σαν ιστορία η Πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς Φαίη Φραντζεσκάκη και ο Πρόεδρος των προπονητών της Ευβοιας Παναγιώτης Τοκπασίδης στην κοπή της πίττας των Σωματείων της Κεντρικής Ευβοιας.

Στον Δημητρη Βεζυρτζόγλου αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στο Σταυρό  ο Ηλίας Δήμου διπλα στον έμπειρο επιθετικό ήταν ο Πρόεδρος Γιώργος Συρμακέζης και Παναγιωτης Σκριβάνος του Λάμπρου που απουσίαζε λόγω ασθένειας.

Έτοιμοι για τον αγώνα Τίτλου στο Μαρμάρι είναι ο έμπειρος τερματοφύλακας της Προποντιδας Θανάσης Κουσκουτης και ο “ΣΕΦ” και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μαρίνος Τσακλάνος που έγραψε με νόημα στο λογαριασμό του στο fb!!!

Πάμε για το διπλό!!!!     Σε αυτή την ομάδα γεννιέσαι……δεν γίνεσαι !!!

To “Κονκλάβιο” της διοίκησης του ΑΟΝΑ Γιάννης Βαγιάννης, Νίκος Ματζάνας, Γιάννης Λεσγής κατά την κοπή της πίττας της ομάδας.

Ο καλος, ο κακός, και ο άσχημος(γορίλας) εκτός από τον Γιώργο Παπανικολάου που είναι δεν μετέχει στον ανταγωνισμό οι αλλοι δύο Άγγελος Αγαπητός και Αποστόλης Αβερκειάδης να ψαχτούν για τρεις ρόλους ΧΑΧΑΧΑ!!!!

Σκασμένος εις διπλούν ο Πρόεδρος της ομάδας του Σταυρού Κώστας Γκίκας από την μία η ήττα από τον Αμαρυνθιακό, και από την άλλη η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του που δεν ειναι και στα καλύτερα του από την χρήση και τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

Ο Άρχοντας Ηλίας Παπαιωάννου με τον αιώνιο έφηβο Ορφέα Ζηση στην κοπή της πίττας του ΑΟΝΑ ηταν παρόν και είπαν πολλά ποδοσφαιρικά και μη… πλακα πλακα ακόμα και κοντα  στα 50 και οι δυο από ένα ημίχρονο έχουν για ευκολα.

Οι δύο “Μαντουδιανοί” τα είπαν στο ΝΤΑΜΑΡΙ πριν από το ματς Αλάτσατα , ΑΠΚΟ Δροσιάς Γιώργος Λάμπρου και Γιώργος Γροντής δεν έκρυψαν ποτέ την αγάπη τους για τα Αλάτσατα άλλωστε πέρασαν από την ομάδα και οι δύο με ιδιαίτερη επιτυχία.

Μετά νέα δελτία στα χέρια ο πρόεδρος του Νηλέα Νεοχωρίου Σπύρος Κατσίνης “σκαναραρετε” από τον ΚΟΥΜΠΑΡΟ και “αιώνιο Προέδρο” του Αμαρυνθιακού Νίκο Κατσή.

 

Εχετε το ΝΟΥ ΣΑΣ … Ο ΦΑΚΟΣ του ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ ειναι ΠΑΝΤΟΥ .