Μέσα από τον φακό των συνεργατών του Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζουμε πρόσωπα των γηπέδων με τον “πιπεράτο” σχολιασμό του Μανώλη Βέττα.

Παντα σικ και απαστράπτουσα στα γήπεδα η Γιατρός Σωτηρία Αντωνιου προσφέρει τις υπηρεσίες της στα γήπεδα του Δημου Ερετρίας Αμαρύνθου … Γιατρέ μπράβο για ότι κάνετε και προσφέρετε.

Έχουμε διαφωνίσει μαζί τους άπειρες φορές …. μπορεί να μην είμαστε αγαπητοί στους  κύκλους τους αλλά δεν μπορούμε να μην πούμε ότι δίνουν παλμο και ζωή στο γήπεδο όταν ειναι οι οργανωμένοι του ΑΟ Χαλκίς oi CRAZY WATERS.

Διπλα διπλα είδαν το ντέρμπι οι παντα “αθεράπευτοι” Ταμυναικοί Μάκης Περπερίδης και Βασίλης Κοσυφάκης…. έφυγαν στο τέλος στεναχωρημένοι όμως μετά την ήττα με 0-2 απο την Αρτάκη του πρωην προπονητή του Ταμυναικού Γιάννη Καρβέλη.

Μυστικός Δείπνος ….ο Πετράκης ήθελε τον Πανούλη, ο Μέγας Αλέξανδρος τον Νικόλα, ….. ο Κύριος Κώστας είναι από ότι όπως όλα δείχνουν εκτός πλάνων…. ανάμεσα τους ο Πάνος που από Τίγρη έγινε Σουπιά…. και ο Παπακώστας που τιμιά τα ράσα(παντελόνια) που φορά, και μέσα σε όλα αυτά τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ  που χρυσοπληρώνει δεκαετίες τώρα ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ κανείς ????

Τελικά και στις καλύτερες οικογένειες υπάρχει ο ΑΧΑΣΤΟΣ στην περίπτωση μας έκανε την εμφάνιση του στο ΛΟΥΜΙΔΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ και κράταγε ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ μέσα από την οποία στόλιζε με διάφορα κοσμητικά τους παιχτες και τους παράγοντες της Προποντίδας.

Φιλαράκι ΛΑΡΩΣΕ σε παρακαλώ ΛΑΡΩΣΕ το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία άσε το ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ στην ησυχία και απάλλαξε το από την παρουσία σου.

Όταν στις παρυφές των δεύτερων “ΑΝΤΑ” κάνεις τέτοιες πτήσεις πραγματικά δείχνεις ότι αγαπάς και χαίρεσαι ότι κάνεις μέσα στο γήπεδο RESPECT στον τεράστιο CAPTEN του Ταμυναικού Βασίλη Καρατζά

Δύο πρώην και ένας κατάσκοπος Κώστας Κανάνι ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ, Λάμπρος Καρλατήρας και Γκέρσι Τόρα οι πρώην με τον ΑΕΚΤΖΗ Γκέρσι να παρακολουθεί του άντιπαλους στο Ψαχνάμία μερά πριν το ντέρμπι του Αλιβερίου.

Αντε πάλι τα ίδια με τους προπονητές της ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΧΑΙΝΑ που εμφανίστηκαν στο γήπεδο αφού ειδαν “ελεύθερη είσοδο” και μπήκαν γιατί αν είχε εισιτήριο θα περιέμεναν το ημίχρονο για να μπουν …  αρχισαν την κριτική και τις αναλύσεις για το τι έκανε ο Πέτρος Ζουρούδης

ΚΡΑΜΕΡ εναντίον ΚΡΑΜΕΡ σε απλά ποδοσφαιρικά λόγια Μπρούνο Κελάι ενατίον Μπενιτο Κελάι το Σάββατο στο γήπεδο των Κριεζών Αυλωνάρι(Μπρούνο) Νηλέας Νεοχωρίου(Μπενίτο) με τον φίλο της οικογένειας Κελάι  και προπονητή Σάκη Νικολάου στην μέση να κάνει τον ΔΙΑΙΤΗΤΗ… Μία ερώτηση μπορώ Σάκη ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΕΛΑΙ τι θα υποστηρίζει το Σάββατο? 

Έχετε το ΝΟΥ ΣΑΣ … Ο ΦΑΚΟΣ του ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ ειναι ΠΑΝΤΟΥ .