Ούτε τα χιόνια ούτε η “ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ” σταματά τον φακό και το αυτί του Δυνατά & Αθλητικά να βρίσκεται παντού να ακούει τα πάντα και να τα σχολιάζει όπως γουστάρει χωρίς λογοκρισία και λόγο για ένα λόγο και μόνο ΕΜΕΙΣ ποτέ δεν είμασταν INSERT COIN.

Οι πατεράδες της φωτογραφίας έχουν τεράστια ποδοσφαιρική ιστορία ο “Χαλκέντερος” αμυντικός Βλάσης Μπόκαρης είδε τον γιο του Πάνο αγωνιζόμενο με την φανέλα του Ελλήσποντου όπως και “αιλουρος” των Μεσαπείων και όχι μόνο Νίκος Ράζος τον γιο του Γιώργο να φορά και αυτός την φανέλα του Ελλήσποντου Νέας Λαμψάκου στον αγώνα με τον Σταυρό στην Μακρυκαπα.

Οι πληροφορίες θέλουν τους κυρίους Σάκη Νικολάου και Αντώνη Ρουμπή να το έχουν ρίξει στο ψάρι όχι μόνο για υγιεινή διατροφή και απώλεια κιλών (Σάκη) , αλλά και για να βλέπουμε καλύτερα τους αντίπαλους επιθετικούς και σκοράρουμε στις στατικές φάσεις Αντώνη, ο Σάκης τρώει και προληπτικά για να έχει καλύτερη όραση όταν επιστρέψει σύντομα στους πάγκους.

Μια ΖΩΗ ΑΟ Χαλκίς οι Χρήστος και Βαγγέλης Λινάρδος ακόμα και στην Α’ Εθνικη να πάει ο ΑΟ Χαλκίς η καρδιά του θα χτυπά στο γνωστο “ΠΑΡΚΙΓΚ” της Αγγελή Γοβιού, με τον παντοτινό  ΑΟ Χαλκίς Αντώνη Αυλωνίτη γιατί πάνω από όλα ο ΑΟΧ.

Έπαθε “Γιώργο Βαζάκα”(βλέποντας φάσεις που εμείς και τηλεοπτικός φακός δεν είδαμε ) ο συμπαθής προπονητής του Ελλήσποντου Γιώργος Κρόκος μετά το παιχνίδι με τον Σταυρό, δεν άρεσε στον Γιώργο το άρθρο του Δυνατά & Αθλητικά και πολύ καλά έκανε και μας το είπε, αλλά Γιώργο μου το βίντεο μας δικαιώνει απόλυτα σε ότι είπαμε και γράψαμε.

Το καλό με μας και με σένα Γιώργο Κρόκο  ειναι ότι τηρούμε κατά γράμμα ότι είπε ο ΒΟΛΤΕΡΟΣ : Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.

“Φίλε Γιώργο έχεις κάνει τρομερή δουλειά στην Λάμψακο αλλά στο ματς με τον Σταυρό ακόμα ψάχνω τις τελικές που μου είπες. “

Για όποιους νομίζουν ότι δεν τα πάνε καλά με την Πρόεδρος Φαίη Φραντζεσκάκη οι Αφοί Λινάρδοι(Χρηστος και Βαγγέλης) η φωτογραφία το διαψεύδει πανηγυρικά τα είπαν για τον ΑΟΧ στο ΠΑΡΚΙΓΚ και με βασικό άξονα και γνώμονα το καλό και την σωτηρία της ομάδας.

Τελικά το έκανε μόδα ο Δημήτρης Ερμήλιος το μπουφάν κελεμπία μετα τον Βασίλη Ντέμη προπονητή  των Καθενών,  και η γλυκύτατη νοσηλεύτρια Κατερίνα Στρατή φόρεσε τον συγκεκριμένο τύπο μπουφάν ευτυχώς   για τον ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ η Κά Στρατή τον έσωσε για τα καλά στιλιστικά.

Δύσκολες στιγμές για τον έμπειρο αμυντικό Βαγγέλη Ταψή του Σταυρού μιας και η γνωστή παρέα ΑΕΚΤΖΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΩΝ των Ψαχνων τον έχει βάλει στο στοχο και δέχεται πολύ καζούρα μετά τις ήττες σε βόλεϊ και ποδόσφαιρο κανονίστε γιατί πίσω έχει η αχλάδα την ούρα λέει ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ και σας ετοιμάζει εκπλήξεις.

“CAPITANO” σε όλα του ο αρχηγος του Ηρακλή Ψαχνων Γιώργος  Παπίλας δίνει απαντήσεις κάθε Κυριακή στο γήπεδο με την απόδοση του και το ήθος του αγκαλιά μετα βλαστάρια του τον μέγα ΜΠΑΛΑΔΟΡΟ” και εκκολαπτόμενο δημοσιογράφο Γιάννη , και την πανέμορφη Αγγελικούλα Γιώργο και Κατερινα να τα χαίρεστε και να στε πάντα καλά .

Έχετε το ΝΟΥ ΣΑΣ … Ο ΦΑΚΟΣ του ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ ειναι ΠΑΝΤΟΥ .