Ο καιρός έφτιαξε η “Barbara” επανεκλογή του Γιάννη Ρέτσα στην προεδρία της ΕΠΣΕ με την Αρτάκη και τον Αμαρυνθαικό να συνεχίζουν την ξέφρενη και να παλεύουν ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα στην Α’ ΕΠΣΕ…. και μέσα σε όλα αυτά τον “ΦΑΚΟ” του Δυνατά & Αθλητικά να παραμονεύει παντού. το ΝΟΥ ΣΑΣ λοιπόν.

Αποκαταστάθηκε η αδικία … και επέστρεψε στο Δ.Σ της ΕΠΣ Ευβοίας ο Γιώργος Γεραντωνης για αυτούς που έχουν ασθενή μνήμη ήταν αυτός που έρηξε αληθινό ιδρώτα προσωπική δουλειά και money για να ολοκληρωθεί το ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ πριν από 15 χρονακια

Χάλασε η “ΠΙΑΤΣΑ” με το αριστερό ψηφίζει ο “ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ” Δημητρης Φραγγούλης και με το δεξί ο “ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ” Νικος Ζαλαβρας….. με τον “ΚΕΝΤΡΩΟ” Θάνο Παλαιολόγο να τους επιβλέπει ….. το είδαμε και αυτό

 

Αποφάσισε Κώστα Παπαρίδη  γιατί μας έχεις  μπερδέψει   Τερματοφύλακας ή Προπονητής?  γιατί σε είδαμε σαν ΦΑΝΤΗ ΜΠΑΣΤΟΥΝΗ στον πάγκο του ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΕΡΗ Μιαούλη Φύλλων.

Μόνο υπερηφάνεια έχουμε στο Δυνατά & Αθλητικά για τον συνεργάτη μας Κώστα Πουρνή που μέσα σε ένα χρόνο έχει κάνει άλματα προόδου όσο αφορά τις μεταδώσεις αλλά και τα άρθρα του … δεν λέω βέβαια για τις συνεντεύξεις που τον έχουν τιμήσει άπαντες που έχει απευθυνθεί ένας από αυτούς και ο αρχηγός του ΑΟΝ Αρτάκης Δημήτρης Στασινοπουλος.

 

Δεν εκλέχθηκε ο Δημήτρης Πανταζής στο νέο Δ.Σ της ΕΠΣ Ευβοίας και άφησε αιχμές για κατευθυνόμενη ψήφο…. Δράκο μου ο Βασίλης Γκάγκάτσης στο είπε πάντως ‘άργησες” να έρθεις στις εκλογές…

Τελευταίος χαμογελαστός,  αλλά ΟΧΙ καταϊδρωμένος επέλεξε να ψηφίσει ο “ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ” πρόεδρος της Προποντίδας Μπάμπης Κουσκούτης που δεν ήταν υποψήφιος όπως είθισται μια και έδωσε την σκυτάλη στον Πέτρο Χριστουδούλου που δεν κατάφερε να εκλεγεί στην πρώτη του απόπειρα στα κοινά του ποδοσφαίρου .

Ενας πραγματικός “ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ” ο γενικός Αρχηγός του Ταμυναικού Γιώργος Σκρεπετός πάντα μας εξυπηρετεί και μας βοηθά να κάνουμε την δουλειά μας με τον καλύτερο τρόπο στα εντός έδρας παιχνίδια του Ταμυναικού.

 

Δίπλα δίπλα κάθισαν στις εκλογές ο πρόεδρος της Αρτάκης Γιάννης Βαγιάνης και ο παράγοντας του Αμαρυνθιακου Νίκος Κάτσης…. η μεγάλη είδηση έρχεται σύντομα και να είστε σίγουροι ότι θα πέσουν ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ…..

 

Δεν μάσησε τα λόγια του και τα είπε έξω από τα δόντια ο Λάμπρος Καρλατήρας για την αποπομπή του από τον Ηρακλή Ψαχνών μιας και τον αφήνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της χρονιάς …. περιμένουμε μία αντίδραση/απάντηση από τον πρόεδρο του Ηρακλή Ψαχνών Κο Αντώνη Γεωργίου γιατί ειναι στη κεφαλή της κορυφαίας ομάδας στην Εύβοια την τελευταία 20ετία αγωνιστικά…. αλλά μάλλον διοικητικά δεν έχει έχει κόψει τις παλιές κακές συνήθειες.

Συνάντηση απο τα παλιά στις εκλογές και εγκάρδιος χαιρετισμός ανάμεσα στο Γιάννη Κουτσουφλάκη και Παναγιώτη Θωμα είχαν να θυμηθούν και να πουν πολλά απο τι μονομαχίες του ΑΟ Κύμης και της Δόξας Προκοπίου.

 

Μέχρι και χιονοπέδιλα επιστράτευσε ο Σπύρος Μαρίνος για να φτάσει στο γήπεδο του Σταυρού κατά την διάρκεια της ” ΒΑRBARAS”  βλέπω τον πρόεδρο της ομάδας  Κώστα Γκίκα να λέει στον Δημαρχο Γιώργο Ψαθα να κάνει θερμαινόμενο το γήπεδο για το χιονι θα λιώσει τον ΜΑΙΟ

Επανήλθε το “εθιμο” της Γιορτής του Μπάμπη Παπαδημητρίου και όλη η ΜΑΣΤΟΡΙΚΗ και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ Χαλκίδα παρέλασε από το μαγαζί του … την παράστασή εκλεψε ο ένας και μοναδικός Κώστας Ανέστης με τιςε ατάκες του και το πηγαίο χιουμορ του.

Λοιπόν ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΙ, ΜΠΑΛΑΔΟΦΙΛΟΙ, και όλοι εσείς της μεγάλης ΦΥΛΗΣ του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και πιστοί στην Στρογγυλή Θεά το ΝΟΥ ΣΑΣ και αυτό το Σαββατοκυριακο γιατί ο Φακός του Δυνατά & Αθλητικά ειναι παντού και παραμονεύει.