Την πρόκριση στην δεύτερη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματο Κ-15(παίδων)εξασφάλισε η ομάδα της Εύβοιας μετά και την εκτός έδρας νίκη της με αντίπαλο την αντίστοιχη της Φωκίδας 3-1 μία αγωνιστική πριν το τέλος της πρώτης φάσης των αγώνων και ανεξάρτητα τι θα συμβεί την τελευταία αγωνιστική στον αγώνα με την Καρδίτσα.

Ξεδιπλώνοντας σε ένα ακόμα παιχνίδι το πλούσιο ταλέντο τους, οι μικροί (14ριδες και 15ριδες)της Ευνοϊκής ομάδας και μάλιστα απέναντι σε έναν, απρόσμενα, δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο πήραν την νίκη με 3-1 και έφτασαν τους 15βαθμούς που σημαίνει ότι καπάρωσαν την πρωτιά και το πλεονέκτημα έδρας με αντίπαλο τον δεύτερο του τρίτου ομίλου.

Βέβαια δεν υπάρχει αμφιβολία ως προς την ανωτερότητα της Ευνοϊκής ομάδας ,ως τόσο θα πρέπει να τονιστεί η απρόσμενα ανταγωνιστική παρουσία της γηπεδούχου ομάδας, που αν μη τι άλλο δείχνει τα σημαντικά βήματα προόδου που γίνονται στην ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ σε όλους τους τομείς δράσεις και αυτό είναι το σημαντικό και είναι σημαντικό για σε αυτά τα 35 και βάλε Χρόνια που ασχολούμαι με τις μικτές για πρώτη φορά πρόεδρος τοπικής Ένωσης μπήκε στο πούλμαν να χαιρετήσει τα παιδιά τα συγχαρεί για τις νίκες τους και να τους ευχηθεί καλή πρόοδο σε ότι κάνουν στη ζωή τους.

Το λες και ανατριχιάζεις και φαίνετε απίστευτο ό,τι αυτό μπορεί να συμβαίνει στην ζούγκλα του ποδοσφαίρου.

Στον αγώνα τώρα, η Εύβοια από το ξεκίνημα ανέλαβε την πρωτοβουλία και προηγήθηκε στο σκορ με τον Καλογιάννη αλλά να δεν μπόρεσε να χαρεί για πολύ αφού υπήρξε άμεση αντίδραση από τους γηπεδούχους που κατάφεραν να σκοράρουν με τον Τριάντη παραβιάζοντας μάλιστα για πρώτη φορά μετά από 400 αγωνιστικά λεπτά την Ευβοϊκή εστία που είχε μείνει ανέπαφη έως τώρα.

Η πίεση από τους μικρούς της Εύβοιας συνεχίστηκε αλλά στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες πήγαν με το ισόπαλο 1-1.

Στην επανάληψη η Εύβοια αξιοποίησε δύο από τις πολλές ευκαιρίες που είχε με τους Δημητρίου και Σαμαρτζή για να φτάσει στο τελικό 3-1 απέναντι σε έναν, επαναλαμβάνω, ανταγωνιστικό αντίπαλο.

Εύβοια. (Μαστραγγελής Αργ.& Κοντογιάννης Παν.): Φωτιάδης,Αναστασιάδης,Γίγας,Ρέτσας,Δημητρίου,Κριτσιώτης,Συνοδάκης,Κουρκουλιώτης,Καλογιάννης,Λάμπρου,Μήτρου,Ντότσι,Οικονόμου,Σπύρου,Κολοκυθάς,Τσούμαρης,Αλεξίου,Αδαμόπουλος,Κωνστάντιος,Σαμαρτζής,Τσούμαρης.

Την αποστολή της Ευβοϊκής ομάδας στην ΔΕΣΦΙΝΑ που έγιναν και οι αγώνες συνόδευσαν ο γραμματέας της ΕΠΣ Εύβοιας Γιώργος Πίσχινας,ο ταμίας Γιάννης Λάμπρου και το μέλος της διοίκησης Δημήτρης Πανταζής.

Για περισσότερες φωτογραφίες από τον

ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΤΑΖΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ