Τα Νέα Στύρα νίκησαν τον Ρομαϊκό με 0-1 στο γήπεδο Αλεξάνδρου στην αναμέτρηση με την οποία ξεκίνησαν οι αγώνες κατάταξης του β’ ομίλου της Γ’ κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ, έχασαν κλασικές ευκαιρίες να καθαρίσουν το παιχνίδι από το α’ ημίχρονο και έμειναν με παίκτη λιγότερο, για περίπου 30′ λόγω της αποβολής του σκόρερ τους και στάθηκαν τυχεροί στο 80′ καθώς οι γηπεδούχοι απόλεσαν πέναλτι και τελικά έμειναν όρθιοι παίρνοντας τη μεγάλη και δίκαιη νίκη.

Ο Ρομαϊκός μπήκε στο παιχνίδι χαλαρά, βρέθηκε πίσω στο σκορ, ευτύχησε όμως να έχει σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα του Λουκά που με τις επεμβάσεις του διατήρηση μέχρι τέλους τις ελπίδες της ομάδας του για ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Μπαλτά, δεν μπόρεσαν όμως να εκμεταλλευτούν την αριθμητική υπεροχή και σε όλα αυτά είχαν και το χαμένο πέναλτι.

*φάσεις, το γκολ και το χαμένο πέναλτι:

  • 4′  ο Δήμου θα σουτάρει δυνατά με τον Λουκά να μπλοκάρει σταθερά.
  • 5′ ο Γ. Λιατίφης θα κοπεί την τελευταία στιγμή από τον εξελθόντα Μπαλτά.
  • 10′  στο έξοχο εκτελεσμένο φάουλ του Γ. Νικολάου, ο Π. Λιατίφης θα στείλει με κεφαλιά τη μπάλα λίγο έξω.
  • 27′ ΓΚΟΟΟΛ! ο Περουτσέαςθα νικηθεί στο τετ-α-τετ από τον Λουκά να διώχνει σε κόρνερ από την εκτέλεσε του οποίου ο Α. Αλιάι με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
  • 32′ ο Περουτσέας και στο 33′ ο Δήμου δεν θα μπορέσουν από κοντά να νικήσουν τον Λουκά που αντέδρασε εξαιρετικά στα κοντινά πλασέ.
  • 46′ ατομική ενέργεια του Παρίσση στην παράλληλη σέντρα στην εστία του Μπαλτά δεν θα βρεθεί κανείς στη πορεία να τη στείλει στα δίχτυα.
  • 51′ εξαιρετικό φάουλ του Τζορτζή, νέα έξοχη επέμβαση του Λουκά σε κόρνερ.
  • 66′ ο σκόρερ Α. Αλιάι θα αντικρίσει τη κόκκινη κάρτα του κ. Παπακυριάκου μετά από υπόδειξη του βοηθού Ιωάννου για χτύπημα αντιπάλου εκτός φάσης.
  • 80′ ο Γ. Νικολάου θα ανατραπεί μέσα στη περιοχή, ο διαιτητής θα δείξει το σημείο του πέναλτι το οποίο εκτελεί ο Γ. Λιατίφης στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Σε ένα δύσκολο παιχνίδι η διαιτησία του Σάκη Παπακυριάκου και των βοηθών του Κώστα Δάλλα και Γιάννη Ιωάννου ήταν εξαιρετική.

ΑΣ ΡΟΜΑΪΚΟΣ ( Κατσαρής Γ.): Λουκάς Χ., Νικολάου Χ., Λιατίφης Π.(57′ Καλαμιώτης Χ.), Κατσαρής Π., Μήτρου Ν., Νικολάου Γ., Νικολάου Π.(86′ Λουκάς Α.), Μήτρου Χ.(46′ Παρίσσης), Νικολάου Δ.(79′ Κατσαρής Σ.), Λιατίφης Γ., Κατσαρής Ν.

ΝΕΑ ΣΤΥΡΑ (Καρατζάς Μ.): Μπαλτάς, Κρέστας, Καραγιάννης, Ματζώρος, Μπουλούκος, Κάρο, Αλιάι Α., Τζορτζής, Περουτσέας, Δήμου(39′ λτ Φεϊζάι), Αλιάι Αουρέλ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπακυριάκος Α.
ΒΟΗΘΟΙ: Δάλλας Κ. – Ιωάννου Ι.

*για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ