Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Ρομαϊκός πρωταγωνίστησε στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρό και συγκεκριμένα στην Γ κατηγορία.
Σήμερα έπεσε η αυλαία του Πρωταθλήματος και των αγώνων ανόδου στην Β κατηγορία, όπου η ομάδα μας αντιμετώπισε, στο γεμάτο από κόσμο Δημοτικό Γήπεδο της Χαλκίδας, την εξίσου δυνατή και ποιοτική ομάδα της Παραλίας Αυλίδος.
Πραγματοποιήθηκε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει από νωρίς με δύο γκολ διαφορά, ωστόσο ευτυχίσαμε να μειώσουμε πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με μία εξαιρετική προσπάθεια και συνεργασία των παιχτών μας και να επιτύχουμε ένα γκολ ποίημα, το οποίο απέδειξε την ποιότητα της ομάδας μας.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και το παιχνίδι απέκτησε νέο ενδιαφέρον.
Εν συνεχεία δεχτήκαμε και τρίτο γκολ, αλλά και πάλι προσπαθήσαμε να αντιδράσαμε άμεσα, με την καλύτερη στιγμή για ισοφάριση να σταματάει στο δοκάρι.
Οι προσπάθειες για την ισοφάριση δεν σταμάτησαν και πράγματι καταφέραμε να επιτύχουμε και τρίτο γκολ και να ισοφαρίσουμε εκ νέου το παιχνίδι.
Ωστόσο η ομάδα μας χρειαζόταν μόνο τη νίκη για την άνοδο στην Β΄ κατηγορία, κάτι που δεν κατάφερε τελικά να επιτύχει.
Είναι γνωστό ότι αξία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι και αυτά τα 2 χρόνια που η ομάδα μας ταξιδεύει στα σαλόνια του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου μόνο θετικό αποτύπωμα έχει αφήσει, αφού η ομάδα μας είναι άκρως ανταγωνιστική και εκπληρώνει τον σκοπό για τον οποίο ιδρύθηκε, δηλαδή να φέρει κοντά στον αθλητισμό νέους ανθρώπους, να κοινωνικοποιηθούν και να ανοίξουν νέοι ορίζοντες.
Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν αν δίπλα στο Δ.Σ. της ομάδας μας δεν ήταν οι παίχτες μας, ο προπονητής μας, οι χορηγοί μας, αλλά πάνω απ’ όλα οι φανταστικοί οπαδοί μας, οι οποίοι είναι ο δωδέκατος παίχτης εντός γηπέδου. Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που μας πιστεύουν και μας στηρίζουν, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίχτες και στον προπονητή μας και ένα τεράστιο Ευχαριστούμε στους οπαδούς μας, στους οποίους δίνουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και αποφασιστικότητα και τη νέα χρονιά.
Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ομάδα της Παραλίας Αυλίδος, η οποία κατάφερε να ανέβει κατηγορία και ευχόμαστε καλή νέα ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες, νίκες και κυρίως χωρίς τραυματισμούς.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΜΑΪΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Μητρου