Με 0-2 επικράτησε ο Πισσώνας του Ρομαικού Χαλκίδας στο γήπεδο Αλέξανδρου κάνοντας το 4Χ4 παραμένοντας μόνος πρώτος στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΕ.

Η ομάδα του Θανάση Τζάθα ήταν αποτελεσματικότερη καλό αγωνιστικό πλάνο και παρότι δεν είχε τις πολλές ευκαιρίες για γκολ  αξιοποίησε στο έπακρο και με γκολ σε κύρια χρονικά σημεια πήρε μία δίκαιη νίκη.

Ο Ρομαικός Χαλκίδας από την μεριά του προσπάθησε απέναντι σε έναν ανώτερο και ποιο έμπειρο αντίπαλο αλλά δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την πρώτη ήττα του στο πρωτάθλημα.

Ένα είναι σίγουρο όποια και είναι η θέση του Ρομαϊκού στο πρωτάθλημα όσες νίκες ή ήττες έχει θα είναι ο μεγάλος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ γιατί αυτοί που απαρτίζουν την διοίκηση και την ομάδα έχουν ήδη κερδίσει το πρωτάθλημα της  ΖΩΗΣ, της ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ, των ΑΞΙΩΝ.

20’ σουτ του Τσαλμά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ντάνου.

33’ Σουτ του Καρρά λίγο άουτ από τα δοκάρια του Ντάνου.

35’ Από φάουλ του Σταθαρά ο Τρίκκας Παναγιώτης με κεφαλιά έκανε το 0-1 για τον Πισσώνα.

52’ εξαιρετική κάθετη πάσα ασίστ από τον Καρρά στο Σταθαρά αυτός πλάσαρε υποδειγματικά τον Ντάνο και 0-2 για τον Πισσώνα.

Άριστη η διαιτησία το Γιώργου Κασομούλη που όταν χρειάστηκε στο ημιχρονο έβαλε στην θέση τους όλους θερμόαιμους , Άριστοι οι δύο βοηθοί Κώστας Δάλλας, και Αντώνης Ιωάννου

Ρομαικος Χαλκίδας(Γ.Κατσαρής): Ντάνος, Νικολάου Χρ., Καλαμιώτης Γ., Κατσαρής Π., Μήτρου Ν., Μήτρου Π.(73’Αγγελής Αθ.), Νικολάου Π.(73’Νικολάου Δ.), Μήτρου Δ., Νικολάου Γ., Λιατίφης Γ, Κατσαρής Νικ.(65’Καλαμιώτης Χρ.).

Πισσωνας(Θ.Τζάθας): Γιαμάς, Παυλου, Τρίκκας Β., Μακρής, Τρίκκας Π., Καρράς, Ξουρίκης(50’ Βούλγαρης), Τομαράς, Τσαλμάς(73’ Βαρτζής), Σταθαράς(84’Ευαγγελινός), Σιαράπης(73’ Τριανταφύλλου).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ