Ο Σάκης Νικολάου το προηγούμενο Σαββατοκύριακο βρέθηκε στο γήπεδο της Καστέλλας και κοουτσάρισε την ομάδα και την βοήθησε να πετύχει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 7 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ.Ε του βορείου ομίλου. Η ομάδα του ΑΠΟ.Καστέλλας και ο προπονητής Σάκης Νικολάου βρίσκονται σε συζητήσεις για το αν θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της Καστέλλας. Αυτή την εβδομάδα η ομάδα της Καστέλλας έχει ρεπό στο πρωτάθλημα και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αν ο έμπειρος κόουτς  θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας.

Με τον ίδιο πάντως  να εξετάζει και προτάσεις που έχει από την ευρύτερη περιοχή της Νοτίου Ευβοίας και σύντομα θα γνωρίζουμε που θα βρίσκεται και πάλι προπονητής ο Σάκης Νικολάου.

Ως  προπονητής όπου έχει την τεράστια επιτυχία με την ομάδα των Κοσκίνων όπου ανέλαβε τις τύχες της στην Β’ Ε.Π.Σ.Ε και την οδήγησε στην άνοδο στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε και την παρθενική συμμετοχή των Κοσκίνων στους μεγάλους του ευβοϊκού ποδοσφαίρου. Ενώ μεγαλύτερη επιτυχία του είναι ότι εδώ και ενάμιση χρόνο βρίσκεται στον πάγκο της εθνικής Μεταμοσχεύμενων.

Ο Σάκης Νικολάου την επανεμφάνιση στους πάγκους θα την κάνει λίαν συντόμως; η θα περιμένουμε και άλλο για να τον δούμε στην τεχνική ηγεσία κάποιας ομάδας….