Με αφορμή την ήττα αποκλεισμό από Καλοχώρι/Παντέιχι στο Κύπελλο Ευβοίας ο προπονητής της ομάδας Σάκης Νικολάου μας έστειλε την εξής ανακοίνωση:

΄΄Καλησπέρα σας,

Με αφορμή τη σημερινή ήττα της ομάδας μου θα ήθελα πρώτα πρώτα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα Καλοχώρι/Παντείχι και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους για την νίκη και το πάθος του και που δίκαια μας κέρδισαν.

Τους εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα με υγεία και να πετύχουν τους στόχους τους.
Θα ήμουν άδικος με τη δική μου ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μου εαν τους αδικούσα μετά απο μία κακή εμφάνιση και μία εμφάνιση που δεν θύμιζε τίποτα απο την καλή ομάδα των προηγούμενων αγωνιστικών που η ομάδα μας ήταν αήττητη απο την πρωτοχρονιά πέρσι.

Στα εύκολα και στα δύσκολα πρέπει να είμαστε οικογένεια όπως ήμασταν μέχρι σήμερα και αυτό δεν θα μας το χαλάσει τίποτα.

Στηρίζω τους ποδοσφαιριστές μου και αναλαμβάνω την ήττα μας παρά την τραγική μας εμφάνιση. Το θεωρώ σαν μια κακιά στιγμή η οποία πρέπει να μας ξυπνήσει και να μας δυναμώσει περισσότερο και να δείξουμε σε όλους πως στα Κόσκινα ξέρουμε και να χάνουμε αλλά αυτό μας κάνει ποιο δυνατούς για τη συνέχεια.

Συγχαρητήρια λοιπόν και στα δικά μου παιδιά, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου γιατί και ήττα είναι μέρος του παιχνιδιού και πρέπει να την δεχτούμε παρά το κακό μας παιχνίδι σήμερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ζητάω συγνώμη από τον κόσμο μας που ήρθε να μας καμαρώσει και τον πικράναμε με την εμφάνιση μας και υποσχόμαστε καλύτερες στιγμές στο μέλλον ξεκινώντας από την Κυριακή.΄΄