Ο Παλαιστικός Όμιλος Πρωταθλητών Χαλκίδας (ΠΟΠ) συμμετείχε στο Παιδικό Τουρνουά 7-12 χρόνων που έγινε στην Λάρισα, την περασμένη Κυριακή (03-Μαρτίου)!

Η αποστολή του ΠΟΠ Χαλκίδας, τον κόουτς-Λέων και τους συνεργάτες του Δημητράκη και Σαπουντζή.

Ο Χαλκιδέϊκος Όμιλος ΄΄κατέβασε΄΄  στο Τουρνουά 12 συνολικά αθλητές(-τριες), που κατέκτησαν:
-6 χρυσά
– 3 ασημένια
-και 3 χάλκινα

Είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές(-τριες) του ΠΟΠ Χαλκίδας διακρίθηκαν και ήταν μέσα στην πρώτη 3άδα!
Ο σημαντικός αυτός απολογισμός, είναι μια ακόμα απόδειξη, ότι η δουλειά που γίνεται από τον υπεύθυνο ανάπτυξης Γεώργιο Λέων και τους συνεργάτες του, προπονητές Δημήτρη Σαπουντζή και Λεωνίδα Δημητράκη, είναι εντυπωσιακή και άξια συγχαρητηρίων, και συνεχίζει να καταγράφει μεγάλες διακρίσεις στον χώρο της πάλης.

Κορυφαίος του Τουρνουά, αλλά και Πανελλαδικά ο Σταύρος Ντούνιας, εδώ με τον Γιάωργο Λέων και του συνεργάτες του, Λεων. Δημητράκη και Δημ. Σαπουντζή.

Μία από τις πολύ μεγάλες τέτοιες διακρίσεις, είναι και η ανάδειξη του αθλητή του ΠΟΠ, Σταύρου Ντούνια σαν τον καλύτερο αθλητή των αγώνων ανάμεσα σε 200 συμμετέχοντες(!!!), αλλά και κορυφαίο στην κατηγορία του σε όλη την χώρα!
Μία διάκριση που σίγουρα θα μνημονεύεται για καιρό, τόσο για τον ίδιο όσο για τον ΠΟΠ Χαλκίδας,  που σε κάθε διοργάνωση αποδεικνύει ότι δεν ονομάστηκε τυχαία ο σύλλογος των Πρωταθλητών.

*τα μετάλλια του ΠΟΠ Χαλκίδας αναλυτικά:

*1η θέση και χρυσό μετάλλιο

 1. Ντούνιας Σταύρος
 2. Μουτουσίδης Γιάννης
 3. Σερβετάς Πολύκαρπος
 4. Μπουντούλης Βασίλης
 5. Σιαράπης  Δημήτρης
 6. Βάχλα Μαρία

*2η θέση και ασημένιο μετάλλιο

 1. Σχίζας  Κωνσταντίνος
 2. Ρεβύθης Θανάσης
 3. Τσολακιάν Σέρκος

*3η θέση και χάλκινο μετάλλιο

 1. Σφύρλας Μιχάλης
 2. Ντάρλας Άγγελος
 3. Μπουντούλης Αλέξανδρος

*…αυτά γιατί το ″ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ″, κάνει και έχει πάντα ΕΓΚΥΡΟ ρεπορτάζ!