Την περασμένη Κυριακή (04-Ιουν.) και μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, έγινε η ‘’φιέστα’’ της πρωταθλήτριας Εύβοιας, στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΕ, ομάδα της ΑΕ Ιστιαίας!

Η ομάδα της Βορειοευβοιώτικης πρωτεύουσας, έκανε εντυπωσιακή πορεία σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και ‘’σκληρό’’ (από πλευράς δύναμης και αντοχών) πρωτάθλημα!
Η ΑΕ Ιστιαίας, στους 24 αγώνες, αγώνες που έδωσε, πέτυχε 19 νίκες, 3 ισοπαλίες και γνώρισε και 2 ήττες (από τον ‘’κακό της δαίμονα’’ Αρτεμησιακό και από την ΑΕ Χαλκίδας)! Συγκέντρωσε 60 βαθμούς, έναντι 59 του Παντριαδικού και 50 της ΑΕ Χαλκίδας!
Πέτυχε 58 γκολ και δέχτηκε 14! Η ομάδα του Στάθη Κατσικόγιαννη, στηρίχθηκε στο τοπικό στοιχείο, παρουσιάζοντας ένα σοβαρό, αξιόμαχο και σφριγηλό σύνολο και με μια επίσης δυνατή διοίκηση, με πρόεδρο τον Νίκο Ζαλαβρα και έτσι έφτασε απόλυτα δίκαια στην επιτυχία…
Στην φιέστα την ΕΠΣΕ εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Γιάννης Ρέτσας, ο Γεν Γραμματέας Γιώργος Πίσχινας, οι διοικητικοί Σύμβουλοι, Λευτέρης Κατσαντώνης και Άγγελος Μισιρλής, αλλά και ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΕ Μπάμπης Καρατζάς.
Παρόντες, ο βουλευτής Εύβοιας Συμεών Κεδίκογλου, ο Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Γιάννης Κοτζιάς και πολλοί φίλοι της ομάδας, που αποθέωσαν τους πρωταθλητές!
Της απονομής των μεταλλίων και του Κυπέλλου, προηγήθηκε ένας αγώνας ομάδων από τις Ακαδημίες  της ΑΕ Ιστιαίας!
Την απονομή του Κυπέλλου στους πρωταθλητές έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας, Γιάννης Ρέτσας!
Η πλέον συγκινητική στιγμή, ήταν αυτή που ο πρόεδρος Νίκος Ζαλάβρας, πήρε το Κύπελλο του πρωταθλητή και πήγε στη εξέδρα, όπου ήταν αναρτημένο πανό με την φωτό του αείμνηστου και μεγάλου εργάτη, της ομάδας Γιάννη Καραμουζά! Ο πρόεδρος-Ζαλάβρας, το αφιέρωσε στην μνήμη του, δείχνοντας ότι οι άνθρωποι εκεί δεν ξεχνούν και ξέρουν να εκτιμούν και να τιμούν αυτούς που έχουν βάλει το δικό τους στίγμα στην πορεία αυτή της ομάδας!
Ακολούθησε ‘’τραπέζωμα’’ όλων (ποδοσφαιριστών-προπονητών-επισήμων), από την διοίκηση της ομάδας σε γνωστή κοσμική ταβέρνα της πόλης της Ιστιαίας!
*φωτό από την φιέστα:

*ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
τον συνάδελφο Χρήστο Μπεκιάρη για τα βίντεο και τις φωτό.