Στην επιλογή των 5 ομίλων κατέληξε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Όπως προκύπτει από πληροφορίες, ο ΑΟ Χαλκίς αποφεύγει τα νησιά του Αιγαίου αλλά θα ταξιδέψει στα Επτάνησα και θα μπει στον 3ο όμιλο, πολύ δύσκολος τόσο για τους διεκδικητές της 1ης θέσης όσο και για τις ομάδες που θα προσπαθήσουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

3ος όμιλος

ΕΠΣ Εύβοιας: ΑΟ Χαλκίς
ΕΠΣ Τρικάλων: Τρίκαλα, Φήκη, Διγενής Νεοχωρίου
ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Παναγρινιακός, Ναυπακτιακός Αστέρας
ΕΠΣ Βοιωτίας: Ύπατο
ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας: Απόλλων Πάργας, Τηλυκράτης Λευκάδας
ΕΠΣ Αχαΐας: Πάτραι
ΕΠΣ Ζακύνθου: Ζάκυνθος
ΕΠΣ Δυτ. Αττικής: Πανελευσινιακός, Βύζας Μεγάρων
ΕΠΣ Κέρκυρας: Λευκίμμη, Αστέρας Πετριτή

Καλώς εχόντων των πραγμάτων το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 13/11, αφού πρώτα ξεκαθαρίσουν δύο εκκρεμότητες που δεν αφορούν τον 3ο όμιλο.

1ον) Υπάρχει αναμονή για την οριστική απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου σχετικά με την προσφυγή του Πανδραμαϊκού. Αν αποφασιστεί να αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική θα μπει στον 1ο όμιλο
2ον) Θα γίνει κλήρωση μεταξύ των ομάδων της Αθήνας από όπου θα προκύψει η μία που θα τοποθετηθεί στον 4ο όμιλο και οι υπόλοιπες στον 5ο όμιλο.

Οι 5 πρωταθλητές των ομίλων θα συγκροτήσουν ένα μίνι πρωτάθλημα 8 αγωνιστικών και οι 4 θα πάρουν την άνοδο στην Super League 2. Σε ότι αφορά τον υποβιβασμό των 26 ομάδων, θα υποβιβαστούν οι 5 τελευταίοι κάθε ομίλου (σύνολο 25 ομάδες) και αναμένουμε λεπτομέρειες για το πως θα προκύψει ακόμα μία ομάδα.