*ΣΚΕΠΑΣΤΗ: ανταπόκριση

Ένα ημίχρονο χρειάστηκε η Σκεπαστή, για να πάρει το 3ποντο, απέναντι στον Ευβοϊκό Αγ. Νικολάου, με 4-0!

Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής, καθώς οι διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες, είναι πολύ μεγάλες!

Οι γηπεδούχοι της Σκεπαστής κάνουν την καλύτερή τους χρονιά στην ΄΄μεγάλη΄΄ κατηγορία, ενώ αντίθετα ο ΄΄Άγιος΄΄ επέστρεψε μεν στην Α’ ΕΠΣΕ, όμως η παρουσία του είναι πολύ κακή και ουσιαστικά έχει ΄΄χάσει το τρένο΄΄ της παραμονής και επιστρέφει …ολοταχώς στην Β’ ΕΠΣΕ!

Με τον πρώτο σκόρερ της Δημήτρη Ζουζουλή, να σκοράρει …΄΄ασύστολα΄΄ καθάρισε το παιχνίδι μέσα σε 45’, διαμορφώνοντας το 4-0!

Στο β’ μέρος οι παίκτες του Στάθη Κατσικόγιαννη, ανέκοψαν τους ρυθμούς τους και απλά διαχειρίστηκαν το παιχνίδι μέχρι να ολοκληρωθεί το 90λεπτο!

Δημήτρης Ζουζουλής

Ο ΄΄χορός των γκολ΄΄ με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Δημ. Ζουζουλή, άρχισε από το 1ο του αγώνα!

  1. …το 1-0 στο 1’,
  2. …το 2-0 στο 21’,
  3. …το 3-0 στο 24’
  4. …και το τελικό 4-0 στο 45’ στην εκπνοή του ημιχρόνου!

Ο Δημήτρης Ζουζουλής με το ΄΄καρέ των γκολ, έφτασε τα 20 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα και ΄΄έπιασε΄΄ στην κορυφή των σκόρερς, με 20 γκολ, τον Νίκο Σταματάκο (Ηρακλής Ψ.), που όμως αυτή την αγωνιστική δεν αγωνίστηκε, καθ’ως ο Ηρακλής Ψ. πήρε το παιχνίδι με τον Παντριαδικό χωρίς αγώνα…

Θα έχουμε λοιπόν στις 7 αγωνιστικές που απομένουν, μια ενδιαφέρουσα ΄΄μονομαχία΄΄ ανάμεσα στου δύο ικανότατους ΄΄μπόμπερς΄΄ του πρωταθλήματος, για την πρωτιά στον πίνακα των σκόρερς…!

Άνετο απόγευμα για το διαιτητικό τρίο των Γιώργου Τουλούμη-Γιώργου Βλάχου και Μπάμπη Γκρινιάρη.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Στάθης Κατσικογιάννης): Σωτηρόπουλος (46′ Αλεξανδρής), Αν. Καψάλας, Ανδρέου, Παύλ. Γερογιάννης (48′ Καρατζούδης), Ν. Καψάλας (50′ Παναγιώτου), Κωνσταντός, Ζουζουλής, Ι. Β. Θαλασσινός, Μαυρούτσικος, Τηλιόπουλος, Γεωργίου (50′ Π. Θαλασσινός).

ΕΥΒΟΪΚΟΣ Αγ. Νικολάου (Γρηγόρης Μάλλιαρης): Τσάβαρης, Φιόλα, Ντούρμας, Χρήστου, Ρένος Παρίσης (46′ Μπαρίτας), Νάνος, Λύκος (75′ Λευτ. Μαραγκός), Ανδρ. Παρίσης, Μακρής (72′ Κούκουζας), Τζάνος, Τόγκος.