Σκεπαστή: …΄΄2 στα 2΄΄ στην εκπνοή του αγώνα, 1-0 τον Λήλα!

0
1105

*ΣΠΕΠΑΣΤΗ: ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Σπουδαίο 3ποντο για την Σκεπαστή, που εκμεταλλεύτηκε απόλυτα την έδρα της στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και έκανε το απόλυτο, νικών, ″φτωχές″ μεν σε σκορ (και οι δύο με 1-0) όμως αυτές ήταν που έφεραν 6 πόντους στο ″καλάθι″!

Το παιχνίδι ήταν μέτριο στο α’ μέρος, μοιρασμένο και με λιγοστές αξιόλογες φάσεις και από τις δύο πλευρές!

Αντίθετα στο 2ο 45λεπτο, οι ρυθμοί, κύρια από πλευράς γηπεδούχων, ανέβηκαν και οι φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα ενδιαφέρον και με αρκετές πολύ καλές στιγμές παιχνίδι!

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που στο τελευταίο 10λεπτο βρέθηκαν από το Ναδίρ στο …Ζενίθ!

Γιάν. Β. Θαλασσινός, ο σκόρερ της Σκεπαστής έχασε πέναλτι!
Θαν. Θαλασσινός : …πέτυχε πολύ ΄΄μεγάλο΄΄ γκολ!

Ήταν το 83′ όταν ο Ι. Β. Θαλασσινός, ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, η διαιτητής κα Κούκουρα, σημείωσε αμέσως την παράβαση… Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος ο παθών, όμως έστειλε την μπάλα να χτυπήσει με δύναμη στο δοκάρι της εστίας του Ερμ. Τόρα!

Η λύτρωση ήρθε για τους γηπεδούχους, κυριολεκτικά στην εκπνοή, σχεδόν, του αγώνα, όταν το χρονόμετρο έδειχνε το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (90+1′) και ένας άλλος Θαλασσινός ο Θανάσης, ήταν αυτό που βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα, σκόραρε, έκανε το 1-0 και έδωσε την σπουδαία νίκη στην ομάδα του, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους, κυριολεκτικά στα ″κρύα του λουτρού″ και παίρνοντάς τους την …μπουκιά (=βαθμός ισοπαλίας) από το στόμα!

Πολύ καλή η διαιτησία της Χριστίνας Κούκουρα και των βοηθών της, Χάρη Αντωνίου και Αβρ. Νέγρη.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Βαγγέλης Μπεκάκος-Γιώργος Τσαραμίρσης): Σωτηρόπουλος, Ι. Αθ.Θαλασσινός, Σωτ. Ανδρέου, Αλεξίου (90′ Αν Ανδρέου), Παύλ. Γερογιάννης, Καψάλας, Γεωργίου, Ι. Β. Θαλασσινός, Κωνσταντός, Αθ. Θαλασσινός, Καρατζούδης (60′ Αγιασοφίτης).

ΛΗΛΑΣ Β. (Τάσος Ταυταρίδης): Τόρα, Κικίδης, Βάθης, Τσούρα, Χαζαρίδης, Αγγελάκης, Παπίλας, Ζευγολάτης (84′ Βανγκέλι), Αθ. Μακρής, Ντουλελλάρι (90+1′ Πρίφτι), Αρ. Μακρής.