Μετά από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, η Σκεπαστή, έφτασε στην πρώτη της νίκη στην ΄΄μετά-Μπεκάκο΄΄ εποχή!

Στο γήπεδο της Σκεπαστής η ομώνυμη ομάδα υποδέχθηκε, το νεοφώτιστο Καλοχώρι/Παντείχι, που προερχόταν από 3 συνεχόμενες νίκες και ένα αήττητο σερί 5 αγωνιστικών!
Οι πάικτες του Γιώργου Τσαραμίρση, ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα από το ξεκίνημά του και επέβαλαν τον ρυθμό τους, με το Καλοχώρι/Παντείχι να παίζει και αυτό ΄΄ανοιχτά΄΄, να προσπαθεί όμως δεν μπορούσε κάτι περισσότερο καθώς οι επιθετικοί του ΄΄σκοντάυταν΄΄ πάνω στην καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων!

Δημ. Γερογιάννης

Με την συμπλήρωση του 15λεπτου, η Σκεπαστή ΄΄βρήκε΄΄ τον δρόμο για τα δίκτυα, με τον Δημ. Γερογάννη, που έκανε το 1-0! 
Ο ίδιος παίκτης στο ημίωρο (30′) είχε την ευκαιρία 2πλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, όμως το σουτ-λόμπα που έκανε βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ…!

Αθ. Θαλασσινός

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν ν’ αντιδράσουν, πιέζοντας ψηλά, όμως στο 63′ ήρθε το γκολ του Αθ. Θαλασινού, να κάνει το 2-0 και να απογοητεύσει του παίκτες του Γιαν. Φούρλη….
Το σκορ έκλεισε ο Δ. Καρατζούδης, στοπ 80′ κάνοντας το 3-0!

ΔΗμ. Καρατζούδης

Ήταν μια δίκαιη νίκη πέρα για πέρα για την ομάδα της Σκεπαστής, που την ανέβασε βαθμολογικά (7η θέση)…
Διαιτητές: Βαλάντης Βρακάς (Σταύρος Ρουμπής-Αντώνης Λιαγκάκης).

*ΣΚΕΠΑΣΤΗ  (Γιώργος Τσαραμίρσης): Σωτηρόπουλος, Ι. Αθ. Θαλασσινός, Σωτ. Ανδρέου, Κωνσταντός (84′ Π. Θαλασσινός), Παύλ. Γερογιάννης, Καψάλας, Γεωργίου, Ξιφαράς (70′ Ζουζουλής), Ι. Β. Θαλασσινός, Αθ. Θαλασσινός (66′ Καρατζούδης), Δ. Γερογιάννης (76′ Καλλίτσης).

*ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ (Γιάννης Φούρλης): Δρενάφτσης, Ντούκα, Καραλής, Δαμπάνης (69′ Ισσαρης), Σαμαρτζής, Παυλ. Ζουρμπουλής (54′ Β. Ζαχαριάδης), Στρατής (87′ Βλάχος), Πάλλης, Χρ. Ζουρμπουλής, Καραμπάς, Σαμπάνης.

***ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ για την ομάδα της Σκεπαστής που δυναμώνει σημαντικά, καθώς Καλλίτσης και Ζουζουλής, επέστρεψαν στην ομάδα (είχαν πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι) και άλιστα έπαιξαν στο παιχνίδι με το Καλοχώρι/Παντείχι….