ΣΚΕΠΑΣΤΗ: Ανταπόκριση

Ήταν μια δύσκολη έξοδος για τους πρωτοπόρους, στην Β. Εύβοια, όπου είχαν απέναντί τους την ομάδα που τους ″έκοψε″ στον α’ γύρο τους πρώτους πόντους στο πρωτάθλημα!
Οι φιλοξενούμενοι της Αρτάκης μπήκαν πιο αποφασιστικοί στον αγώνα, πίεσαν δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες… Την ίδια ώρα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να απειλήσουν την εστία του Αγριόδημου!

Αντώνης Νικολάου
Λεωνίδας Κωστούλας

Το 15λεπτο από το 30′ μέχρι το 45′, ήταν καταιγιστικό καθώς οι ″ερυθροκίτρινοι″ πέτυχαν να προηγηθούν στο 30′ με τον Νικολάου, 0-1 και στο 40′ να έρθει ο Κωστούλας και να κάνει το 0-2! Αντέδρασαν άμεσα οι της Σκεπαστής και στο 44′ με τον Ζουζουλή έκαναν το 1-2!
Το β’ μέρος κύλισε με την

Δημήτρης Ζουζουλής

Σκεπαστή να πιέζει κατά διαστήματα, προσπαθώντας να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, χωρίς όμως αποτέλεσμα!
Στο 88′ όμως το παιχνίδι πήρε φωτιά στην κυριολεξία! Ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα αμυντικού των γηπεδούχων σε αντίπαλο επιθετικό (Κωστούλας), είχε σαν αποτέλεσμα, να υπάρξει γενική σύρραξη και μεγάλη ένταση! Αποτέλεσμα της όλης κατάστασης που δημιουργήθηκε, ήταν ο διαιτητής Γιώργος Κασομούλης, ν’ αποβάλει τον παράγοντα της Σκεπαστής Βασ. Θαλασσινό, αλλά και 5 ακόμα ποδοσφαιριστές!
″Κοκκίνισαν″ από την Σκεπαστή οι Καψάλας και Απ. Γεωργίου, ενώ το ″τίμημα″ για τον πρωτοπόρο ΑΟ Ν. Αρτάκης ήταν πιο βαρύ, με τους Λούκα, Βαλκάνο και Κωστούλα να αντικρίζουν την κόκκινη κάρτα!
Διαιτητές: Γιώργος Κασομούλης, (Γιάννης Κελεπούρης-Άγγελος Παππάς), πάρα πολύ καλό το διαιτητικό ΄΄τρίο΄΄!

*ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Γιώργος Τσαραμίρσης): Σωτηρόπουλος, Ι. Α. Θαλασσινός, Σωτ. Ανδρέου (46′ Αγιασοφίτης), Κωνσταντός, Ξιφαράς, Καψάλας, Γεωργίου, Ιω. Βασ. Θαλασσινός, Π. Γερογιάννης (83′ Καρατζούδης), Θαν. Θαλασσινός, Ζουζουλής.

*ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ (Μιχάλης Μαύρος): Αγριόδημος, Κολιόπουλος, Μπαλαμπάνης, Γεωργίου, Θωμάς, Τσούτης, Λούκας (63′ Καραντάκης), Μπελίτσος, Τσομπάνης (56′ Ζαχαρόπουλος), Νικολάου (77′ Βαλκάνος), Κωστούλας.