Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που έγινε σήμερα στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας στο γήπεδο της Σκεπαστής, η ομώνυμη τοπική ομάδα επικράτησε του Αστέρα Βατώντα με 4-2 κι έτσι κατάφερε να κερδίσει και την παραμονή της στην κατηγορία. Από την άλλη ο Βατώντας μπαίνει σε περιπέτειες και δυσκολεύεται αρκετά στο να σώσει την παρτίδα την τελευταία αγωνιστική.

Η νίκη της Σκεπαστής ήρθε μάλιστα με ανατροπή, αφού ο Βατώντας στο 20λεπτο προηγούταν με 0-2. Μάλιστα στο 0-2 οι φιλοξενούμενοι έχασαν και πέναλτι. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι εκατέρωθεν.

Ραδιοφωνική μετάδοση του αγώνα δεν έγινε και αναλυτικό ρεπορτάζ απ’ το παιχνίδι δεν έχουμε και γι αυτό ζητούμε συγνώμη απ’ τις ομάδες και απ’ το αναγνωστικό μας κοινό. Γι τους λόγους τους οποίους συνέβη αυτό θα μπορούσαμε να γράψουμε κατεβατό ολόκληρο αλλά προφανώς δεν έχει κανέναν νόημα να προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες γι αυτό θα πούμε πως δεν υπήρξε καλή συνενόηση μεταξύ ημών και του διαιτητή πριν την έναρξη του αγώνα, ώστε να πάρουμε αναλυτικά τις συνθέσεις και των δύο ομάδων. Αυτό και σταματάμε εδώ……

Υ.Γ. Επειδή εμείς έχουμε μάθει να έχουμε το θάρρος της γνώμης και να γράφουμε πάντα αυτό που συμβαίνει μέσα στο γήπεδο, χωρίς κανένα ίχνος προκατάληψης, θα πρέπει να τονίσουμε, ότι στο σημερινό παιχνίδι η διαιτησία του Στέλιου Φώτη και των βοηθών του Ιωάννου Α. και Αντωνίου Χ. ήταν από πάρα πολύ καλή έως εξαιρετική.