Με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς επέστρεψε ο Α.Ο.Χαλκίς από την Σκεπαστή επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 0-1.

Μία νίκη που άπαντες στον Α.Ο.Χαλκίς αφιέρωσαν στον Γιάννη Αγριόδημο που πέρσι τέτοιο καιρό έφυγε από κοντά μας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Nerazzuri έκαναν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις τους κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα είναι φτωχό βάση της γενικής εικόνας του παιχνιδιού.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι με σημαντικές απουσίες και έλλειψη εναλλακτικών λύσεων περιορίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού σε παθητικό ρόλο.

Η Χαλκίδα μπήκε στο παιχνίδι με το πόδι πατημένο στο γκάζι με την κεφαλιά του Μαστροκώστα στο 6΄ να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Αλατζά.

Ένα λεπτό αργότερα ο Σπανός επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια.

Οι γηπεδούχοι μετά το 20΄ βγήκαν από το καβούκι τους με τον Μακρή στο 25΄ να μη μπορεί να νικήσει τον Φαλαγγίτη στο σουτ που επιχείρησε.

Ο Α.Ο.Χ. έχοντας τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού συνέχισε να πιέζει για το γκολ με τον Σπανό στο 35΄ να σημαδεύει   το οριζόντιο δοκάρι στο σουτ που επιχείρησε.

Το κακό τρίτωσε για τους φιλοξενούμενους  στο 38΄ όταν ο Τρεπεκλής επιχείρησε τη σέντρα σουτ ο Αλατζάς με τα ακροδάχτυλα και τη βοήθεια του δοκαριού να διώχνει σε κόρνερ.

Η Χαλκίδα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με την έναρξη της επανάληψης όταν στο 49΄ ο Ζουλιώτης εκτέλεσε το κόρνερ ο Μαστροκώστας βρέθηκε στην πορεία της μπάλας η οποία χτύπησε και στην πλάτη του Τόλη Γεωργίου καταλήγοντας στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Α.Ο.Χ συνέχισε να πιέζει για το δεύτερο γκολ με τα σουτ του Σπυράκη σε δύο περιπτώσεις από καλή θέση να φεύγουν πάνω από τα δοκάρια του Αλατζά.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης με κάποια στημένα με την άμυνα των Χαλκιδέων να ανταποκρίνεται σωστά και να διώχνει τον κίνδυνο.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε την Χαλκίδα νικήτρια παίρνοντας ένα τρίποντο σε μία δύσκολη έδρα που την διατηρεί μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα.

Α.Ο.Σκεπαστής ( Σ. Κατσικόγιαννης) Αλατζάς, Τσουπεής, Ανδρέου, Κωνσταντός, Θαλασσινός, Τηλιόπουλος, Γεωργίου, Ι.Θαλασσινός, Μακρής, Θ.Θαλασσινός, Ντούρμας

Α.Ο.Χαλκίς (ΔΛύκος) : Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος, Ι.Τσολάκος Κ. (63΄Τσατσαρώνης) Γεωργίου, Τσολάκος, Ζουλιώτης, Τρεπεκλής ( 63΄Λούκας) Σπυράκης (90΄ Τζάβρας) Σπανός (87΄Χαλιώτης) Μαστροκώστας ( 63΄Ζαχαριάς) Γκιόκας