*ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ανταπόκριση
Καλό και δυνατό με πολλές ενδιαφέρουσες φάσεις ήταν το παιχνίδι στο γήπεδο της Σκεπαστής ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Μακρυκάπα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν και τις φετινές τους υποχρεώσεις με νικηφόρο αποτέλεσμα (1-3 μέσα στην Τριάδα πέρσι), ″εξορκίζοντας″ όμως την κακή περσινή εντός έδρας ″κατάρα″, που είδε το ″χρώμα″ της νίκης στο σπίτι της, την 14η αγωνιστική (2-1 την ΑΕΚ Χ.)!

Αθ. Θαλασσινός έκανε το κόρνερ στο 69’…
Γιάν. Β. Θαλασσινός: …πέτυχε το ΄΄χρυσό γκολ΄΄ της Σκεπαστής!

Η Μακρυκάπα παρά το γεγονός ότι κυριάρχησε στο, έχασε κλασικές ευκαιρίες, για να προηγηθεί και είχε και ένα δοκάρι, στο 85′ με τον Κουτσαυλή, δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα του Σωτηρόπουλου και γνώρισε την ήττα σε μια από τις λίγες καλές στιγμές επιθετικά των γηπεδούχων… Έτσι οι ″Λύκοι″ ξεκινάνε και φέτος με άτυχο αποτέλεσμα, ήττα, το πρωτάθλημα, η διαφορά όμως είναι ότι πέρσι είχαν γνωρίσει την ήττα εντός έδρας, από τον μετέπειτα πρωταθλητή Απόλλωνα Ερέτριας!

—το γκολ: 69′ από καλοχτυπημένο κόρνερ του Αθ. Θαλασσινού, μέσα στην περιοχή, ο Ι. Β. Θαλασσινός με καρφωτή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίκτυα και 1-0! 

Ο αρχηγός Τάσος Καρκαλής σε μια άτυχη γι’ αυτόν στιγμή, είδε την κόκκινη κάρτα!
Παναγιώτης Κουτσαυλής: …το δοκάρι σταμάτησε το δυνατό του σουτ στο 80′!

—Κόκκινη κάρτα στο 74′ ο Τάσος Καρκαλής, γιατί ανέτρεψε από πίσω αντίπαλο που έμπαινε μόνος προς την αντίπαλη περιοχή…

***Διαιτητής ήταν ο Βαλάντης Βρακάς, με συνεργάτες τους Κώστα Αργύρη και Αλέξη Καρβελά, όλοι ήταν πολύ καλοί!

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Βαγγ. Μπεκάκος-Γιώργος Τσαραμίρσης):
Σωτηρόπουλος, Ι.Αθ. Θαλασσινός, Ανδρέου, Κωνσταντός, Παύλ. Γερογιάννης, Καψάλας, Γεωργίου, Ι. Β. Θαλασσινός, Αλεξίου (71′ Καρατζούδης), Αθ. Θαλασσινός (89′ Κουρκούτζελος), Δ. Γερογιάννης (79′ Αγιασοφίτης).

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Νίκος Κιαπέκος): Τζουβάρας, Λέκκας, Χασάνδρας, Αν. Καρκαλής, Αθ. Γκίκας (74′ Κούκουρας), Μπασινάς, Ν. Γκίκας, Τσουμάνης, Βουρδάνος (46′ Μπαϊμπάκης), Σίδερης, Κουτσαυλής.