Σε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι τόσο για την Σκέπαστή όσο και για τον Παντριαδικό , οι γηπεδούχοι του Βαγγέλη Μπεκάκου επικράτησαν με 2-0 παίρνοντας σπουδαία βαθμολογική ανάσα.

Οι γηπεδούχοι ίσως είναι το πρώτο ματς που εκτός από την συμπάθεια , και την ειλικρινή αποδοχή ότι είναι όντως ομάδα που αξίζει την σωτηρία είχαν και ουσία στο παιχνίδι μιας και έκαναν γκολ κάθε λάθος του αντιπάλου.

Ενός αντιπάλου του Παντριαδικού που είδε την τύχη να μην του χαμογελά από πολύ νωρίς με τον σοβαρό τραυματισμό του Αναστασίου στο 15′ λεπτό, να βλέπει τον τερματοφύλακα της Σκεπαστής Σωτηρόπουλο να σταματά τους Τσούτση και Δημήτρη Χασάνδρα τον δεύτερο σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ, και να πληρώνει στο β’ μέρος τις ολιγωρίες στο κέντρο της άμυνας και να χάνει ένα ματς που κατά γενική ομολογία κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η Σκεπαστή πήρε ώθηση από τους Τηλιόπουλο , και Ζουζουλή που ήταν και οι δημιουργοί των δύο τερμάτων που πέτυχαν ο Καραβάς στο 55′ λεπτό μετά από σέντρα ξυραφιά του Τηλιόπουλου(και ο Καραβάς μεταγραφή του Ιανουαρίου από τον Ταξιάρχη), και το δευτερο σχεδόν με πανομιοτιπο τρόπο όταν ο Ζουζουλής εκτέλεσε φάουλ απο αριστερα μόνος αφύλακτος στην καρδιά της άμυνας του Παντριαδικού ο Θαλασσινός Β. του Ιωάννου έκανε το 2-0 για του γηπεδούχους.

Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κόκκινη ο Τσούπρος των γηπεδούχων.

Άριστη η διαιτησία του Χρυσοβαλάντη Βρακά και των συνεργατών του Κώστα Αργύρη και Γιώργου Κοντογιαννίδη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο άνθρωπο , προπονητή, εκπρόσωπο της Σκεπαστής Βαγγέλη Μπεκάκου για την εξαιρετική φιλοξενία του.

 ΑΟ Σκεπαστής(Μπεκάκος-Τσαραμίσης):Σωτηρόπουλος, Θαλασσινός Iωαν,τ Αθ., Ντέντης (44′ Καραβάς), Καλλίτσης, Τσούπρος, Κωνσταντός, Γεωργίου (61′ Ζουζουλής), Θαλασσινός Ι τ Β. , Τηλιόπουλος, Θαλασσινός Θ. (93′ Κάβουρας), Γερογιάννης Δ. (92′ Γερογιάννης Π.).

Παντριαδικός(Β.Τσιμιχόδημος):Ευαγγελινός, Καραμπέτσος, Αναστασίου ( λ.τ 15′ Πασάι), Χαζαρίδης, Μάλλιαρης, Τσαλιαγκός,  Χασάνδρας Γ., Βαξεβάνης (75′ Σκευοφύλαξ), Τσούτσης, Μουτουσίδης, Χασάνδρας Δ. (89′ Παπακωνσταντίνου).