*ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
Ένα μέτριο γενικά παιχνίδι, έγινε στο γήπεδο της Σκεπαστής, εκεί όπου συναντήθηκαν η τοπική ομάδα και ο Ταμυναϊκός! Οι γηπεδούχοι προέρχονταν από την εντός έδρας ήττα από τους Ωρεούς, ενώ ο Ταμυναϊκός, ερχόταν από μία ΄΄τριπλέτα΄΄ ισοπαλιών (οι δύο εντός Μακρυκάπα και Όλυμπο και εκτός στο Βασιλικό)…
Έτσι στόχος και των δύο ήταν η επιστροφή στις νίκες!
Οι φιλοξενούμενοι ήταν σχετικά καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως το παιχνίδι έμεινε στο ″Χ″, με την εκπνοή του 45λέπτου!

Γιάννης Λάμπρου
Λεωνίδας Πιλάτης

Στο β’ μέρος ο Ταμυναϊκός βρήκε δίκτυα στο 72′ όταν ο Λάμπρου (είχε μπει αλλαγή), με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Σωτηρόπουλου κάνοντας το 0-1!
Πέντε λεπτά αργότερα (77′) ο φυσικός ηγέτης της ομάδας του Αλιβερίου, Λεων. Πιλάτης (και αυτός είχε μπει αλλαγή) πήρε την μπάλα, απέφυγε τους αντιπάλους του και πλάσαρε με επιτυχία κάνοντας το 0-2!

Αθ. Θαλασσινός

Προσπάθησαν ν’ αντιδράσουν οι γηπεδούχοι, αλλά το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν το σκορ σε 1-2, στο 86′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αθ. Θαλασσινού.

Διαιτητές: Μάριος Πόγκας (Αντώνης Ιωάννου-Αντώνης Λιαγκάκης)

*ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Γιώργος Τσαραμίρσης): Σωτηρόπουλος, Καρατζούδης (69′ Ι. Αθ. Θαλασσινός), Σωτ. Ανδρέου, Αγιασοφίτης, Παύλ. Γερογιάννης, Καψάλας, Γεωργίου, Ξιφαράς (84′ Π. Θαλασσινός), Ι. Β. Θαλασσινός, Αθ.. Θαλασσινός, Δ. Γερογιάννης.

*ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Μητακίδης, Φωτόπουλος (75′ Ορσας), Δήμου, Κουτσαυλής, Κούτρας, Ιδ. Αναστασίου, Κροκόδειλος, Πομάρες (46′ Λάμπρου), Ποδάρας (67′ Κοκκάλας), Κρόκος (46′ Λεω. Πιλάτης), Βρέττος.