Στο γήπεδο της Σκεπαστής, αναμετρήθηκαν ο τοπικός ΑΟ Σκεπαστής και η ομάδα του Παντριαδικού!
Μια αναμέτρηση που είχε αμφίδρομο ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν άμεση ανάγκη βαθμών! Σε πιο δύσκολη θέση βέβαια ήταν η ομάδα του Παντριαδικού και η οποία αναζητούσε  (και αναζητά) κάποιο ΄΄θαύμα΄΄! Οι γηπεδούχοι μετά από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, ήθελαν ένα 3ποντο για να πάρουν βαθμολογική ανάσα που σε μεγάλο βαθμό θα τους εξασφάλιζε την παραμονή!
Στο πολύ ενδιαφέρον αυτό παιχνίδι όλα έγιναν σε 45’!  Στο χρονικό αυτό διάστημα, μπήκαν 5 γκολ, με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο εύστοχοι και κυριολεκτικά ν’ αφήνουν ΄΄στα κρύα του λουτρού΄΄, τους γηπεδούχους!
Πλέον η ομάδα της Β. Εύβοιας, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και αυτή καθώς μπήκε σε μεγάλους μπελάδες με αυτή την ήττα!
Αντίθετα η ομάδα της Τριάδας, μπορεί να βρίσκεται σε πολύ πιο δύσκολη θέση, όμως με την νίκη αυτή αναπτέρωσε τις ελπίδες της να παλέψει με περισσότερη θέρμη για ν’ ανατρέψει την σε βάρος της κατάσταση, τις 3 αγωνιστικές που απομένουν!

Δημήτρης Ζουζουλής

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 17′, με γκολ του Ζουζουλή, ο οποίος πήρε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και  έκανε το 1-0!

Βαγγέλης Ταψής

Συνήλθαν από το γκολ οι φιλοξενούμενοι, πέρασαν στην αντεπίθεση και στο 33’  με τον Βαγγ. Ταψή, ισοφάρισαν σε 1-1!
Ήταν η σειρά του Παναγ. Γκρινιάρη, δύο λεπτά αργότερα, στο 35′ να ΄΄χτυπήσει΄΄

Παναγιώτης Γκρινιάρης

και με καρφωτή κεφαλιά, μετά από καλοχτυπημένο φάουλ του Γ. Χασάνδρα και να κάνει το 1-2 και την ολική ανατροπή!
Αντέδρασαν οι γηπεδούχοι και στο 42′ ο Ι. Β.

Ι. Β. Θαλασσινός

Θαλασσινός ισοφάρισε σε 2-2! Πριν όμως, καλά-καλά χαρούν για την ισοφάριση οι γηπεδούχοι,  ήρθε πριν την εκπνοή του 45λεπτου και στο 44′ συγκεκριμένα ο πρώτος σκόρερ της Τριάδας Κ.

Κώστας Μουτουσίδης

Μουτουσίδης, να ΄΄καρφώσει΄΄ την ομάδα της Σκεπαστής κάνοντας το 2-3!
Ήταν το σκορ που έκρινε και την αναμέτρηση καθώς, παρά τις προσπάθειες των γηπεδο
ύχων, ν’ ανατρέψουν την σε βάρος τους κατάσταση!

Διαιτητές: Βαλάντης Βρακάς (Δαυϊδ Πριόνας-Αντώνης Ιωάννου).

*ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Γιώργος Τσαραμίρσης): Σωτηρόπουλος, Ι. Αθ. Θαλασσινός, Σωτ. Ανδρέου (46′ Αγιασοφίτης), Κωνσταντός, Ξιφαράς, Παύλ. Γερογιάννης, Αν. Ανδρέου, Ι. Β. Θαλασσινός, Καρατζούδης (54′ Δ. Γερογιάννης), Αθ. Θαλασσινός, Ζουζουλής.

*ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Βασίλης Τσιμιχόδημος): Οικονομίδης, Τζάβρας, Καραμπέτσος, Ταψής, Γκρινιάρης, Πασάι, Γ. Χασάνδρας, Νόνας, Μπαϊμπάκης (90+3′ Παπακωνσταντίνου), Μουτουσίδης (89′ Πατερίτσας), Τσιμιχόδημος (65′ Τσούτσης).