Σκεπαστή-Όλυμπος Γ. 1-1: …στο τέλος ήρθε ο πόντος!

0
745

*ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Μέτριο γενικά παιχνίδι στο γήπεδο της Σκεπαστής όπου η τοπική ομάδα, μετρούσε το απόλυτο συγκομιδής βαθμών, στα δύο πρώτα της παιχνίδι και αναζητούσε να κάνει ΄΄τρίλιζα΄΄ από νικηφόρα αποτελέσματα, όμως αυτή την φορά, ο ψυχωμένος Όλυμπος Γ., δεν της έκανε το …χατήρι!

Οι φιλοξενούμενοι με νέο τεχνικό στον πάγκο, ον Παναγ. Κοντογιάννη, μπήκαν πιο σοβαροί στο παιχνίδι και κατάφεραν στο 19′ με τον Γιανκούμπα, να προηγηθούν με 0-1, που ήταν και το σκορ του α’ μέρους…

ΑΟ ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ

Στο 2ο 45λεπτο οι γηπεδούχοι συνήλθαν και εγκαταστάθηκαν γύρω από την εστία του Αθ. Σακκή, πού ήταν πολύ καλός! Αρκετές χαμένες ευκαιρίες με σπουδαιότερη αυτή του 82′ όταν ο Ι. Β. Θαλασσινός σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Αθ. Σακκή και στο 85′ οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να βρούν στόχο, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Ι. Αθ. Θαλασσινό!

Έτσι οι μεν γηπεδούχοι ΄΄έσωσαν΄΄ την παρτίδα, οι δε φιλοξενούμενοι, έφυγαν ικανοποιημένοι με τον πολύτιμο πόντο που απέσπασαν σε μια πολύ δύσκολη έδρα, όμως μαζί με τον Λήλα, παραμένουν οι μόνες ομάδες που δεν έχουν γευθεί την χαρά της νίκης!

Διαιτητής ο Γιάννης Σπανός (Κώστας Κωνστάντιος-Παναγιώτης Σέρρας)

*ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Βαγγέλης Μπεκάκος-Γιώργος Τσαραμίρσης): Σωτηρόπουλος, Ι. Αθ. Θαλασσινός, Σωτ. Ανδρέου, Κωνσταντός, Παύλ. Γερογιάννης (66′ Αγιασοφίτης), Καψάλας, Γεωργίου, Ι. Β. Θαλασσινός, Αλεξίου, Αθ. Θαλασσινός, Δ. Γερογιάννης,

*ΟΛΥΜΠΟΣ Γ. (Παναγιώτης Κοντογιάννης): Αθ. Σακκής, Μήτρου (46′ Βλάχος), Κιούσης, Αντ. Ρουμπής, Μπισμπικόπουλος, Ηλ. Αργύρης, Ντούρμας, Κηρύκος, Γιανκούμπα (67′ Ξυλάς), Σπ. Αργύρης, Νικ. Σακκής.