*ΣΚΕΠΑΣΤΗ:       Ανταπόκριση

Στην ΄΄κόψη του ξυραφιού΄΄ ήταν βαθμολογικά, η ομάδα της Σκεπαστής και το εξ αναβολής παιχνίδι, κόντρα στον Όλυμπο Γ., το απόλυτο ζητούμενο ήταν, το 3ποντο της νίκης που θα ανέβαζε την ομάδα της Β. Εύβοιας, σε πιο ασφαλή θέση!
Στο α’ μέρος, οι γηπεδιούχοι ήταν υποτονικοί και δεν δημιούργησαν ευκαιρίες, με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν σωστά στο αμυντικό κομμάτι…

Αθ. Θαλασσινός, άνοιξε το σκόρ…

Στο β’ ημίχρονο οι παίκτες του Στάθη Κατσικόγιαννη ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν ψηλά, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Χρ. Μωραΐτη… Στο ίδιο διάστημα οι φιλοξενούμενοι, συνέχισαν να είναι προσεκτικοί στην άμυνα και επιχείρησαν κάποιες καλές αντεπιθέσεις.
Στο τελευταίο 20λεπτο, οι γηπεδούχοι, έλυσαν τον ΄΄Γόρδιο Δεσμό΄΄, με τον Αθ. Θαλασσινό

Νίκος Καψάλας, επέστρεψε και ΄΄κλείδωσε΄΄ την νίκη!

που στο 72’ που έκανε το 1-0, για να σφραγίσει την σπουδαία νίκη στο 84’ ο Ν. Καψάλας που έκανε το τελικό 2-0!

Ήταν μια δίκαιη επικράτηση για τους ΄΄κιτρινομπλέ΄΄ που πήραν βαθμολογική ανάσα, ενώ ο Όλυμπος παραμένει στην ΄΄καυτή ζώνη΄΄!

Πολύ καλή η διαιτησία του Γιώργου Κασομούλη και των συνεργατών του, Αντώνη Λιαγκάκη και Νίκου Σταύρου.

*ΑΟ ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ (Στάθης Κατσικόγιαννης): Αλατζάς, Καρατζούδης (86′ Τσουπεής), Ανδρέου, Κωνσταντός,  Καψάλας, Τηλιόπουλος, Γεωργίου, Ιω. Βασ. Θαλασσινός, Μακρής (89′ Παν. Θαλασσινός), Θαν. Θαλασσινός (90′ Ιωάννου), Ντούρμας.

*ΟΛΥΜΠΟΣ Γυμνού (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Χρ. Μωραΐτης, Στ. Θανάσι, Σακκής, Ρουμπής, Τριανταφύλλου, Αθ. Μωραΐτης, Τσούμαρης (46′ Τρεγκάι), Τοπάλι, Κοκκάλας, Μπαρώτας (86′ Αγγελάκης), Παρασκευάς (46′ Κουσερής).