Ένας ουσιαστικός αποτελεσματικός Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε με 1-3 στην Σκεπαστή της τοπικής ομάδα και εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία του Ταμυναικού ξέφυγε με +4 στην βαθμολογία.

Ο Ηρακλής Ψαχνών είχε ουσία και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι και χωρίς να κάνει πληθώρα ευκαιριών που είχε σε προηγούμενα πήρε την νίκη σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Σκεπαστής.

Η Σκεπαστή βρέθηκε χωρίς να το καταλάβει πίσω με δύο γκολ στο 20λεπτό πληρώνοντας λάθη που όταν έχεις ομάδα σαν τον Ηρακλή Ψαχνών απέναντι απαγορεύονται.

Στο 2′ λεπτό ο Ζουζουλής βρέθηκε μέσα στην περιοχή απέναντι από τον Μπιμπάι που τον σταμάτησε εντυπωσιακά σε πρώτο χρόνο και στο ριμπάουντ αστόχησε.

Στο 5′ είχαμε το 0-1 ο Μαναρίτσας βρέθηκε μέσα στην περιοχή και αριστερά και με άπιαστο βολέ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Σωτηρόπουλου έκανε το 0-1 για τον Ηρακλή Ψ.

Στο 20′  “παιδικό λάθος” στην άμυνα της Σκεπαστής ο Μήτρου δέχθηκε την μπάλα σαν μάννα εξ ουρανού και με άπιαστο σουτ έκανε το 0-2 για τον “Γηραιό” των Ψαχνών.

Στο 32′ η Σκεπαστή είχε ευκαιρία μετά από φάουλ έξω από την περιοχή ο Μπιμπάι έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το φάουλ του Ζουζουλή.

Στο 44′ μετά από κόρνερ του Ζουζουλή ο Γιάννης Θαλασσινός του Βασιλείου με κεφαλιά μείωσε 1-2 για την Σκεπαστή δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Στο β’ ημίχρονο ο Ηρακλης Ψαχνών δεν ήταν διατεθειμένος να μπει σε περιπέτειες ο Θανάσης Μεθενίτης με άριστη τακτική και με τους Ρεπετσα, Τσολάκο κυματοθράυστες μπροστά από τον Μπιμπάι δεν απειλήθηκε καθόλου στο παιχνίδι.

Ο Στάθης Κατσικόγιαννης άλλαξε την τακτική του ΄μετατοπίζοντας τον Μαυρούτσικο στην φυσική του θέση στα χαφ(ήταν έξω από τα νερά του σαν δεξί μπακ) μαζί με τον Θαλασσινό Γιάννη του Βασ. αλλά ο Ηρακλής είχε κλειδώσει τους Ζουζουλή, Τηλιόπουλο, Θαλασσινό Θαν συν την μέτρια μέρα του Τόλη Γεωργίου με αποτέλεσμα οι “Βόρειοι” να μην απειλούν με καθαρή φάση για γκολ.

Το 1-3 για τον Ηρακλή Ψαχνών έγινε αυτογκόλ του Νίκου Καψάλα στο 60′ μετά από φάουλ του Μήτρου και κάπου εκεί τα υπόλοιπα τριάντα έγιναν διαδικαστικού χαρακτήρα.

Το αγώνα σφύριξε ο “ΑΡΙΣΤΟΣ”  Γιώργος Κασομούλης που μέσα σε 24 ώρες έπαιξε και στην Κάρυστο και στην Κήρινθο και στην Σκεπαστή(αν είχε ματς και στο φεγγάρι θα έπαιζε) με τους αλάνθαστους Αντώνη Ιωάννου και Γιάννη Κελεπούρη.

Σκεπαστή(Στ.Κατσικόγιαννης): Σωτηρόπουλος, Αγιασοφίτης, Μαυρούτσικος, Καλλίτσης (83′ Π. Γερογιάννης), Ν. Καψάλας, Κωνσταντός (78′ Καρατζούδης), Γεωργίου (65′Θαλασσινός Ιωαν. τ Αθ.),  Θαλασσινός Ιω. Βασ., Τηλιόπουλος, Θ. Θαλασσινός (83′ Παναγιώτου), Ζουζουλής.

Ηρακλής Ψ.(Θ.Μεθενίτης): Μπιμπάι, Ζουλιώτης, Τσατσαρώνης, Μπαλόζι (27′ Σπανός), Ρεπετσάς, Τσολάκος, Σταματάκος, Γκαράνης, Μαναρίτσας (71′ Μπατζέλης), Π. τ Δ. Σκριβάνος (56′ Γκάβαλης), Μήτρου (85′ Στεργίου).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ