Ο τερματοφύλακας Γιάννης Αγριόδημος απάντησε στην ανακοίνωση του Ηρακλή Ψαχνών, που αφορούσε εκείνον.

Αναλυτικά:΄΄Καταρχάς σέβομαι την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών κ την μεγάλη πορεία που είχε στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες με διοίκηση τότε τον κ. Στούπα που σέβομαι και εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο!

Όποτε για ποια πορεία μιλάτε αφού δεν ήσασταν παρόντες και απλά καυχιέσται και πατάτε πάνω σε αυτήν;; η απάντηση σας ως έκθεση ιδεών σας καθιστά από μόνη της ανευθυνοϋπεύθυνη.

Με παρακαλούσατε να έρθω στην ομάδα λέγοντας ότι αντιμετωπίζετε θέματα με τον τερματοφύλακα και δέχτηκα γιατί όπως σας ανέφερα ήρθα στην ομάδα για να τη βοηθήσω να πάρει πρωτάθλημα.

Επιπλέον σας τόνισα και τις γενικές σχέσεις προπονητή-ποδοσφαιριστή κ πριν συμφωνήσουμε σας ρώτησα αν γνωρίζει ο ίδιος και μου είπατε, όχι αλλά θα συμφωνήσει και αυτο που σας απάντησα ήταν μόλις συμφωνήσει τότε έρχομαι.

Τα δεχτήκατε όλα και  μου τονίσατε ότι είναι απόφαση της διοίκησης η απόκτηση τερματοφύλακα και ο προπονητής οφείλει να συμφωνήσει! Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια και ποτέ δεν έθιξα θέμα οικονομικό αφού ήσασταν εντάξει απέναντι μου.

Το ειρωνικό σχόλιο σας ως αναπληρωματικός σας το χαρίζω!

Άλλωστε έχω στην καριέρα μου ένα πρωτάθλημα Μαγνησίας με τον Γ.Σ. Αλμυρό κ ένα κύπελλο Εύβοιας με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας και πάνω από 150 συμμετοχές σε Γ’ εθνική κ Α’ τοπική κατηγορία!

Μην ξεχνάτε ότι ήρθα από τον ΑΟ Χαλκίς ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας κ αυτο τα λέει όλα. Όσον αφορά τα είδη ρουχισμού προσπαθώντας να θίγετε την τιμή και την υπόληψη μου θα σας τα επιστρέψω όπως κ σας είπα με έναν πρώην συμπαίκτη μου και από αυτο φαίνεται το πόσο φτηνοί είστε.

Για τις ικανότητες μου δέχομαι κριτικές αρνητικές κ θετικές, οι αρνητικές με βελτιώνουν από προπονητές όλων των κατηγοριών, όχι απ’ αυτούς που μέχρι χθες ήταν σε ακαδημίες.

Με εσάς όχι στον Ηρακλή. Αύριο μπορεί ναι με άλλους παράγοντες κ τεχνική ηγεσία.

Καλή τύχη στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και στον Δημήτρη Αινδιλη που τόσο εκτιμώ ως προπονητή τώρα και ως παλιό ποδοσφαιριστή κάποτε καθώς είχα την τιμή να αγωνιστώ ως αντίπαλος μαζί του στα ευβοϊκά γήπεδα.

Αυτή είναι η τελευταία απάντηση μου προς τους κυρίους διοικούντες που δεν γνωρίζουν από ποδόσφαιρο και ξαφνικά θέλησαν να ασχοληθούν με αυτο για να φανούν ως ΄΄σωτήρες΄΄ του μεγάλου και ιστορικού Ηρακλή Ψαχνών!΄΄