Ο Μιαούλης Φύλλων με ένα γκολ στις καθυστερήσεις ισοφάρισε τη Σκύρο σε 2-2 φεύγοντας από το νησί με το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι γηπεδούχοι παρότι προηγήθηκαν δύο φορές και κρατούσαν τη νίκη μέχρι τις καθυστερήσεις τελικά έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας κάτι που τους αφήνει μία γλιυκόπικρη γεύση.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι που έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία με το βαθμό της ισοπαλίας έπιασαν κορυφή έχοντας για συγκατοίκους την Κάρυστο και τους Ζάρακες.

Η Σκύρος ευτύχησε αρκετά νωρίς να προηγηθεί με πλασέ του Τιούτσιου στο 4΄ ο οποίος εκμεταλλεύθηκε αδράνεια της άμυνας του Μιαούλη.

Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ καθώς πέντε λεπτά αργότερα ο μπαρουτοκαπνισμένος Μήτρου βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και με πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Με τον αέρα να παίζει τα δικά του παιχνίδια στη συνέχεια ο Μιαούλης πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού απειλώντας σε δύο περιπτώσεις την εστία του Καραμπίνη.

Στην επανάληψη η Σκύρος πήρε μέτρα στο γήπεδο μεταφέροντας το παιχνίδι προς την εστία του Μίχου χωρίς να κάνει όμως τη μεγάλη φάση.

Σε μία από τις επισκέψεις των γηπεδούχων ο Τσελέπης στο 60΄βρήκε χώρο ελεύθερο και με σουτ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι φιλοξενούμενοι στη φάση του γκολ διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή ζητώντας επιθετικό φάουλ του σκόρερ.

Ο Μιαούλης στο τελευταίο τέταρτο πίεσε για την ισοφάριση κάτι που το πέτυχε στις καθυστερήσεις με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζαχαριά από τα σαράντα μέτρα.

Σκύρος: Καραμπίνης, Τράκος(48΄ Μολότσιας) Χιώτης, Φτούλης, Δαλακλίδης(67΄ Στεφάνου) Κουτσοκέρας, Μανωλάκης, Καραμπίνης( 76΄ Τσερνάκης)Λύκος, Τσελέπης, Τιούτσιος(85΄Γκόλιας)

Μιαούλης Φύλλων:Μίχος, Καρβελάς(76΄ Μαντάς) Μπασούκος, Ζαχαριάς Σαλεμάι, Ρούσσος, Κατσαρής, Μπούλιος, Τρίκκας(51΄ Πόγκας) Μήτρου, Παναγιώτου(90΄ Σινάνι)