Σοβαρά επισόδεια μεταξύ παικτών έγιναν μετά το τέλος του αγώνα της Α.Ε. Ταξιάρχη με τον Ερμή Πηλίου στο γήπεδο του Νέου Πύργου για την τελευταία αγωνιστικοί του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Β’ κατηγορίας με αποτέλεσμα δύο παίκτες του Ερμή Πηλίου να διακομισθούν τραυματίες στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας. Το Istiaia Press και το «Δυνατά & Αθλητικά» μίλησε με τον Πρόεδρο του Ερμή Πηλίου Χρήστο Σκλαβούνο και τον παίκτη και προπονητή του Ταξιάρχη Κώστα Μισιρλή, οι οποίοι καταδικάζουν αμφότεροι τέτοια περιστατικά και τα χαρακτηρίζουν μεμονωμένα και πως δεν μπορούν να διαταράξουν την καλή σχέση των δύο ομάδων.
Ο Πρόεδρος του Ερμή κ. Σκλαβούνος ανέφερε «2-3 παίκτες του Ταξιάρχη επιτέθηκαν μετά το τέλος του αγώνα σε παίκτες μας με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Σωκράτη Δροσούνη και του Δασκαλόπουλου (κάταγμα στη μύτη). Θεωρώ ότι είναι μεμονωμένο περιστατικό και δεν αφορά ολόκληρη την ομάδα του Ταξιάρχη, η οποία μας βοήθησε καλώντας ο κ. Μισιρλής και ασθενοφόρο και διακομίζοντας και έναν δικό μας παίκτη με Ι.Χ. Τέτοια επεισόδια τα καταδικάζουμε απερίφραστα. Δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο. Όπως καταδικάσαμε και με ανακοίνωσή μας τον φίλαθλό μας που στο πρώτο παιχνίδι μίλησε υβριστικά για τον κ. Μισιρλή και την οικογένειά του. Οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι και παραμένουν καλές. Τώρα αν θα κινηθούμε νομικά, έχουμε μιλήσει με δικηγόρο και θα ξαναμιλήσουμε και θα δούμε». Επίσης ο κ. Σκλαβούνος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και ανθρώπους της Α.Ε. Ιστιαίας, που ήταν στις εξέδρες και λειτούργησαν όπως είπε «πυροσβεστικά» και στην εκρηκτική κατάσταση που υπήρχε ανάμεσα στους φιλάθλους».
Ο παίκτης και προπονητής του Ταξιάρχη Κώστας Μισιρλής μιλώντας στο Istiaia press και το «Δυνατά & Αθλητικά» ανέφερε πως «υπήρξε ένα επεισόδιο ανάμεσα σε παίκτες μας και σε παίκτες του Ερμή. Εμείς σαν ομάδα καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας απ’ όπου κι αν προέρχεται. Και ήμασταν οι πρώτοι που βοηθήσαμε ώστε οι τραυματίες παίκτες του Ερμή να μεταφερθούν στο κέντρο υγείας. Μάλιστα εκτός από το ασθενοφόρο που καλέσαμε ένας παίκτης μεταφέρθηκε με δικό μας Ι.Χ. Και εγώ προσωπικά ενημερώνομαι και θα επιχειρήσω να ενημερωθώ ξανά για την κατάσταση της υγείας των παιδιών. Εγώ θέλω να συγχαρώ τον Ερμή για τη νίκη του και για την πολύ καλή φετινή του πορεία».
Εκτός όμως από τις δηλώσεις η Α.Ε. Ταξιάρχης εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει το περιστατικό και κάνει λόγο για δίκαιη νίκη του Ερμή. Δείτε παρακάτω αναλυτικά την ανακοίνωση….

 

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ