Πραγματικό ΣΟΚ, όχι μόνο στους ποδοσφαιρικούς κύκλους, αλλά γενικότερα στην κοινωνία της Χαλκίδας, προκάλεσε ο απροσδόκητος θάνατος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Σιμιτζή! 
Ο 63χρονος Γ. Σιμιτζής, άφησε την τελευταία του πνοή, στο ″Πάρκο του Λαού″, το γήπεδο που είχε γράψει την δική του ποδοσφαιρική ιστορία, φορώντας την φανέλα της αγαπημένης του ΑΕΚ Χαλκίδας! Το θλιβερό περιστατικό έγινε στην διάρκεια του καθιερωμένου, αγώνα παλαιμάχων, της ΑΕΚ Χαλκίδας και της Προποντίδας, ένας αγώνας καθιερωμένος και που γίνεται κάθε Μεγ. Παρασκευή! Σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού ο αείμνηστος Γιώργος, σωριάστηκε στο έδαφος, όλοι έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει και ο Γιώργος Βελισσαράκος, άρχισε μια αγωνιώδη υπερπροσπάθεια για να τον επαναφέρει…! Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν στάθηκε δυνατό και το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο Γιώργος υπέκυψε στο μοιραίο…
Φοβερό το ΣΟΚ για τους συμπαίκτες του και από τις δύο ομάδες που τον είδαν να φεύγει από την ζωή ξαφνικά και χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι!

Ο Γιώργος Σιμιτζής, λάτρευε το ποδόσφαιρο το οποίο ήταν και τρόπος ζωής για τον ίδιο, ήταν η αγαπημένη του ενασχόληση! Ο Γ. Σιμιτζής ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες του ΑΟ Χαλκίς, εκεί όμως που ″έχτισε″ καριέρα ήταν στον ″δικέφαλο″ της Χαλκίδας, με τα χρώματα της ΑΕΚ Χαλκ. αγωνίστηκε για πολλά χρόνια και όταν ″κρέμασε″ τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια συνέχισε ν’ αγωνίζεται με την ομάδα των παλαιμάχων της!
Να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Σιμιτζής, ήταν πάντα κοντά στην ομάδα της ΑΕΚ Χαλκίδας και στα δύσκολα ″χρόνια″, αλλά και μετά στις επιτυχίες του ″Δικεφάλου…″!

Το ″ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ και όλοι του οι συντελεστέςτου εκφράζουν στην σύζυγό του Κατερίνα, τα παιδιά του Ρενάτα και Σταμάτη, στους οικείους του, αλλά και στην οικογένεια της ΑΕΚ Χαλκίδας,  τα ΘΕΡΜΑ τους ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ!

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ & ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ αξέχαστε Γιώργο Σιμιτζή!

*ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΒΕΡΚΙΑΔΗ τον καλό συνάδελφο και παλαίμαχο της ΑΕΚ Χαλκίδας για το φωτογραφικό υλικό!

…στιγμιότυπα από την τελευταία εμφάνιση του αείμνηστου Γιώργου Σιμιτζή με την φανέλα της ΑΕΚ Χαλκιδας: