Με ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο fb o Πρόεδρος του Πανηλιακού Σπύρου Αγαπητός απευθήνει έυλογα ερω΄τηματα προς την Δημοτική αρχή του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού που αφορά το γήπεδο της Αιδηψού και περιμένει απαντήσεις σε αυτά.

Το γήπεδο της Αιδηψού κατά γενική ομολογία αποτελεί ένα ακατάλληλο χώρο για να αγωνίζονται ομάδες και μαζί με τον γήπεδο Κανήθου στην Χαλκίδα διεκδικούν τον “άτυπο” τίτλο του χειρότερου γηπέδου στην Εύβοια μαζί με τον τον επίσης “τιμητικό” τίτλο του πλέον επικίνδυνου γηπέδου για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών που αγωνίζονται εκεί.

Τόσο απαξίωση πλέον?

Το γήπεδο της Αιδηψού φιλοξενεί 3 ομάδες ανδρών καθώς και Ακαδημίες αλλά δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλές στοιχειώδεις ελλείψεις όπως:

1) Ακατάλληλος αγωνιστικός χώρος.

2) Μεγάλες ελλείψεις στα αποδυτήρια των ομαδων όπως μη στεγανοποίηση οροφής, έλλειψη ζεστού νερού σε όλα τα αποδυτήρια κατά την διάρκεια του χειμώνα.

3) Ανύπαρκτος φωτισμός γηπέδου για τις προπονήσεις των ομάδων (Τον χειμώνα βρέθηκαν οι πυλώνες με τα φώτα αλλά με περίεργο τρόπο τοποθετήθηκαν σε άλλο γήπεδο)

4) Λαμαρίνες ξεκολλημένες επικίνδυνες με τον πρώτο ισχυρό αέρα να υπάρξει ατύχημα.
Ενώ βλέπουμε συνέχεια να γίνονται συντηρήσεις σε συγκεκριμένα γήπεδα στον Δήμο μας στο συγκεκριμένο τίποτε παρόλο τις συνεχόμενες αιτήσεις και παρενοχλήσεις