Στην γειτονική Βοιωτία ″μετακόμισε″ ο ικανότατος αμυντικός Σπύρος Νάτσης, που το καλοκαίρι ήταν ένα από τα πρώτα μεταγραφικά ″χτυπήματα″ της ομάδας του ΑΟ Ν. Αρτάκης! Η Αρτάκη ήταν ο 4ος σταθμός στην καριέρα του καθώς είχαν προηγηθεί, το ξεκίνημα στον Λήλα (στους ″μικρούς″), ο Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου (όπου πανηγύρισε κατάκτηση πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΕ), μετακόμισε στον γειτονικό Ελλήσποντο Ν. Λαμψάκου, που ήταν από τα πλέον βασικά του στελέχη και κατέληξε στις μεταγραφές του καλοκαιριού, στους ″ερυθροκίτρινους″!
Εκεί είχε να αντιπαλέψει με έναν παίκτη, που φορά για πολλά χρόνια και με ιδιαίτερη επιτυχία την φανέλα του ΑΟΝΑ, τον Στέλιο Μπαλαμπάνη!

Ο Σπ. Νάτσης, ήταν ″…λιοντάρι στο κλουβί″, καθώς ήθελε να βρίσκεται και να μάχεται στο γήπεδο, έτσι δεν είπε ″όχι″ στο να βρεθεί κοντά με τον παλιό του συμπαίκτη στον Ελλήσποντο, τον Σπύρο Θωμόπουλο, στην ομάδα της Βοιωτίας, τον Κεραυνό Αγίου Θωμά, εκεί όπου βρήκε και προπονητή τον Γυμνιώτη, Γιώργο Κρόκο, αλλά και άλλα παιδιά από την Εύβοια και αφού έλυσε την συνεργασία του με τον ΑΟ Ν. Αρτάκης, από χθες αποτελεί μέλος του ρόστερ της ομάδας της Βοιωτίας!