Την περασμένη Κυριακή το Στάδιο Ψαχνών, είχε οριστεί έδρα του 1ου μπαράζ παραμονής και εκεί αναμετρήθηκαν η ΑΕ Κηρίνθου και ο Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου!
Στο ίδιο Στάδιο αναμένεται να γίνει αύριο και το 2ο μπαράζ, ανάμεσα στην ΑΕ Καθενών και την ΑΕ Κηρίνθου!
Μέχρι εδώ όλα καλά, έλα όμως που το γήπεδο παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης και επικίνδυνης αδιαφορίας!
Θα εστιάσουμε τις επισημάνσεις μας –και όλων όσων ήταν εκεί- σε δύο γεγονότα…
Το πρώτο είναι ότι στο Στάδιο υπήρχε ΜΙΑ ΜΟΝΟ είσοδος για όλους, αυτή στην κεντρική πύλη, όλες οι άλλες ήταν κλεισμένες και απροσπέλαστες!
Και το ερώτημα
προς τους φωστήρες και υπεύθυνους, είναι απλό:
΄΄αν χρειαζόταν να μπει ασθενοφόρο στο γήπεδο για την παραλαβή, τραυματία ποδοσφαιριστή ή φιλάθλου που είχε άμεση ανάγκη μεταφοράς στο Νοσοκομείο, από πού θα έμπαινε΄΄;

Τα 3 σημεία που μπορεί να μπει ασθενοφόρο στο Στάδιο Ψαχνών, ήτα όλα διπλοαμπαρωμένα και απροσπέλαστα…! Με το μπλε τόξο η κεντρική είσοδος όπου είναι αδύνατη η προσπέλαση για οποιοδήποτε τροχοφόρο…

Η είσοδος για ασθενοφόρα (και πρώτες βοήθειες) είναι στην Δυτική πλευρά, όπου και το υπό κατασκευή Κλειστό, όλο αυτό το οικόπεδο είναι κλειδαμπαρωμένο από παντού και η όποια πρόσβαση αδύνατη, για οποιοδήποτε τροχοφόρο!
Αναζητήθηκε κάποιος υπεύθυνος του Σταδίου δεν βρέθηκε πουθενά!!!
Απλά μεταφέρουμε το ερώτημα όλων: ΄΄…αν κούφια η ώρα χρειαζόταν άμεση μεταφορά σε ΚΥ ή Νοσοκομείο κάποιου, ποιος θα είχε την ευθύνη που ΄’όλα ήταν σφραγισμένα και απροσπέλαστα΄΄;
Επί πλέον, στους διαδρόμους και όχι μόνο βρήκαμε να είναι ΄΄ξεκοιλιασμένα΄΄ κουτιά με ηλεκτρικά ΓΥΜΝΑ καλώδια, τόση εγκατάλειψή και ανευθυνότητα!
Ελπίζουμε στο αυριανό παιχνίδι μπαράζ παραμονής  ΑΕ Καθενών-ΑΕ Κηρίνθου, να έχει ληφθεί μέριμνα τόσο για την πρόσβαση ασθενοφόρου στο γήπεδο, όσο και για την κάλυψη των γυμνών καλωδίων!
Τόσο οι διαιτητές και ο παρατηρητής της ΕΠΣΕ του αγώνα, όσο και οι υπεύθυνοι των ομάδων, θα πρέπει να τα δουν αυτά πριν την έναρξη του αγώνα και να πράξουν ανάλογα!
Με τις ζωές όλων δεν έχει δικαίωμα να ΠΑΙΖΕΙ κανείς και ο νοών …νοείτω!