Ενώ ξεκίνησε και φαινόταν να εξελίσσεται σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ξαφνικά το όλο σκηνικό επισκιάστηκε από την περιπέτεια του προπονητή του Μαντουδίου, του Τάκη Σπυρόπουλου, που στο 28′ σωριάστηκε στο έδαφος! Όλοι πάγωσαν, όμως οι ενέργειες της νοσηλεύτριας Κατερίνας Στρατή (φωτό αριστερά), που την βοήθησαν όλοι ήταν καθοριστικές, μέχρι που έφτασε στο γήπεδο, ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς, μαζί με την γιατρίνα Αφένδρα Σοφία… Δόθηκαν οι πρώτες και αποφασιστικές βοήθειες στον κόουτς-Τάκη, και με την άφιξη του ασθενοφόρου, ο άτυχος Τάκης Σπυρόπουλος, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών και απο εκεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται και βρίσκεται όπως μας πληροφόρησε ο Δήμαρχος-Ψαθάς, σε πολύ καλή κατάσταση…
Όπως ήταν φυσικό το παιχνίδι διακόπηκε στο λεπτό αυτό και δεν ξανάρχισε καθώς κανείς δεν είχε την ψυχική διάθεση για ποδόσφαιρο…
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το Μαντούδι μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και αφού ξεπέρασε την απειλή των γηπεδούχων στο 3′ όταν ο Μουτουσίδης σούταρε δυνατά και ο Αλατζάς, έδιωξε για να έρθει ο Τσούτσης και να σουτάρει άουτ…
Ο Αλατζάς χρειάστηκε να παρέμβει και πάλι με τα ακροδάκτυλα και ν’ απομακρύνει επικίνδυνο φάουλ του Μουτουσίδη στο 5′!
Το Μαντούδι ανέβασε απόδοση και πίεσε, και στο 24′ με φοβερό σουτ του Μαναρίτσα, πάνω στην κίνηση, άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 0-1!
Δύο λεπτά αργότερα, 26′, ο Ντεγιάννης βρίσκεται στο ύψος της περιοχής και σουτάρει δυνατά μην αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στον Σαμαρά, η μπάλα στα δίκτυα και 0-2 για τους Μαντουδιανούς!
Και ενώ δεν έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί αρχίζει η περιπέτεια του κόουτς-Τάκη Σπυρόπουλου!
Το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά στο 28′ και θα συνεχιστεί πλέον από αυτό το χρονικό σημείο, όταν το ορίσει και πάλι η ΕΠΣΕ!
Διαιτητής ήταν ο Γιώργος Τσακός με συνεργάτες τους Χάρη Αντωνίου και Κώστα Δάλλα.

ΑΠΣ ΣΤΑΥΡΟΥ (Άγγελος Βογιατζής): Σαμαράς, Βογιατζής, Χασάνδρας, Ταψής, Ρεπετσάς, Σεΐτης, Δ. Τσούτσης, Σπανός, Ντούμας, Μουτουσίδης, Τζαμίχας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Μαντουδίου (Τάκης Σπυρόπουλος): Αλατζάς, Καλλίτσης, Βούλγαρης, Ζουζουλής, Κουβούσης, Μαναρίτσας, Τσούμαρης, Στεργίου, Μπόνος, Ντεγιάννης, Τάρλας.

*για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ