Σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε στο γήπεδο του Σταυρού όπου τέθηκαν αντιμέτωποι ο Σταυρός και ο ΑΟΝ.Αρτάκης οι ερυθροκίτρινοι επικράτησαν με 0-8 παίρνοντας μια ευρεία νίκη στην επάνοδο του Παναγιώτη Ταυταρίδη στην αγωνιστική δράση.

Σε ένα παιχνίδι όπου οι δύο προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεση τους, μιας και την επόμενη εβδομάδα αρχίζει ο δεύτερος γύρος σε Γ’ Εθνική και Α’ Ε.Π.Σ.Ε αντίστοιχα.

Ήταν ένας αγώνας όπου διαφορά ποιότητας και δυναμικής ήταν εμφανής στον αγωνιστικό χώρο, ο Σταυρός προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό απέναντι σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας όπως είναι ο ΑΟΝ.Αρτάκης. Οι ερυθροκίτρινοι κυριάρχησαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό μην αφήνοντας να αμφισβητηθεί η κυριαρχία τους και η ανωτερότητα τους σε κανένα σημείο του αγώνα. Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης παρέταξε δύο ενδεκάδες χρησιμοποιώντας όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του, όπως ήταν τα πέντε μεταγραφικά αποκτήματα την περίοδο του Ιανουαρίου αλλά και η επιστροφή στην δράση του Παναγιώτη Ταυταρίδη.

Ο Σταυρός από το χθεσινό φιλικό κρατάει την μαχητικότητα και την προσπάθεια που κατέβαλε μέχρι το φινάλε ανεξαρτήτου σκορ τεστάροντας δυνάμεις σε μία ομάδα ανώτερης κατηγορίας και είναι κάτι που θα τον βοηθήσει για την συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο ΑΟΝ.Αρτάκης το φορμάρισμα του επιθετικού Γιώργου Παυλίδη με τα δύο τέρματα που σημείωσε μία εβδομάδα πριν το επίσημο ντεμπούτο του με την ΑΕ.Λευκίμης πιστοποιώντας ότι πρόκειται για έναν επιθετικό που μπορεί να ηγηθεί στην γραμμή κρούσης. Ενώ το μεγάλο κέρδος είναι επάνοδος στην αγωνιστική δράση μετά από 2,5 μήνες λόγω τραυματισμού του Παναγιώτη Ταυταρίδη δείχνοντας πως είναι έτοιμος να βοηθήσει αρχής δεδομένης από τον αγώνα με την ΑΕ.Λευκίμης.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

10′ 0-1 ΓΚΟΛ! Παυλίδης

20′ 0-2 ΓΚΟΛ! Τσούπρος

37′ 0-3 ΓΚΟΛ! Ντελέκος

45′ 0-4 ΓΚΟΛ! Παυλίδης

55′ 0-5 ΓΚΟΛ! Καρλατήρας

68′ 0-6 ΓΚΟΛ! Σπηλίωτης

75′ 0-7 ΓΚΟΛ! Παπαδάκης

85′ 0-8 ΓΚΟΛ! Ταυταρίδης

Διαιτητής: Καρράς

ΑΠΣ.Σταυρός(Νίκος Κιαπέκος): Μπ.Κατσαρής, Βογιατζής, Χασάνδρας, Γκρινιάρης, Γιούλης, Τζαμίχας, Ντούμας, Δούδαλης, Καλογιάννης, Θαν. Κατσαρής, Γραμματικόγιαννης. Έπαιξαν και οι: Σείτης, Ρεπετσάς, Χουλιάρας.

ΑΟΝ.Αρτάκης(Δημήτρης Μαγκαφίνης): Μουζάκης, Χατζηστάμου, Φισκατώρης, Τσούπρος, Στασινόπουλος, Μπιμπισίδης, Μεταξάς, Ντελέκος, Παυλίδης, Ιορδανίδης, Σαλπιγγίδης. Έπαιξαν και οι: Ντουμάνης, Βρέττος, Καρλατήρας, Γερογιάννης, Ζαχαράκης, Μερτύρης, Λάμπρου, Βελής, Σπηλιώτης, Παπαδάκης, Ταυταρίδης.