Για την 19η αγωνιστική της Α’ Ε.Π.Σ.Ε στο γήπεδο του Σταυρού αναμετρήθηκαν ο Σταυρός και ο ΑΠΚΟ Δροσιάς σε ένα παιχνίδι που έληξε ισόπαλο με 3-3 σε μια ματσάρα πραγματική με ένα χατ τρικ από τον Καραχάλιο και μοιραίο τον Κώστα Σπανό.

Ένα παιχνίδι όπου ο ΑΠΚΟ Δροσιάς προηγήθηκε και με 2 τέρματα διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά τον Σταυρό να βγάζει αντίδραση και να καταφέρνει να φτάνει στην ισοφάριση με τον Μάριο Καραχάλιο που έκανε χατ τρικ και ήταν ο κορυφαίος των γηπεδούχων του Σταυρού επιθετικά, στον αντίποδα ο ΑΠΚΟ Δρόσιας σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες με κύριο δράστη τον Κώστα Σπανό που σκόραρε το εύκολο από το πέναλτι αλλά έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες που για την κλάση του δεν επιτρέπονται ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να κλειδώσει την νίκη για την ομάδα του.

Σε μια αναμέτρηση όπου το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να θέλουν να δείξουν τις επιθετικές τους προθέσεις στα αντίπαλα καρέ. Ο Σταυρός προηγήθηκε πρώτος στο σκορ όμως ήταν ο ΑΠΚΟ Δροσιάς που ισοφάρισε και τις δύο ομάδες να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΠΚΟ Δροσιάς ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο οι αλλαγές του προπονητή Γιώργου Λάμπρου βοήθησαν προς το καλύτερο να αλλάξει η εικόνα. Κατάφερε σε διάστημα 9 λεπτών να σκοράρει 2 τέρματα και να πάρει ισχυρό προβάδισμα νίκης ο Σταυρός δεν το παράτησε έβγαλε αντίδραση μείωσε στο σκορ ξαναμπήκε στο παιχνίδι αμέσως μετά το 2-3 ο ΑΠΚΟ Δροσιάς σπαταλάει μοναδική ευκαιρία με τον Κώστα Σπανό να κλειδώσει την νίκη ο Σταυρός μένει ζωντανός στο παιχνίδι καταφέρνει να ισοφαρίσει με πέναλτι του Καραχάλιου. Τα τελευταία λεπτά είχαν δραματική κατάληξη και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να φτάσουν στην νίκη όμως στο φινάλε να μοιράζονται από έναν βαθμό σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

      Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Στο 80′ ο Αγγελάτος στην μεσαία γραμμή θα κάνει την μπαλιά για τον Κώστα Σπανό που θα μπει μέσα στην μεγάλη περιοχή θα σκάψει την μπάλα πάνω από τον Καρκαλή θα βρεθεί μόνος του στην μικρή περιοχή έχοντας πίσω του τον Σείτη θα πλασάρει σε κενή εστία η μπάλα θα περάσει άουτ.

       ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

16′ 1-0 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Τζαμίχας από αριστερά την σέντρα έξω από την περιοχή και ο Καραχάλιος με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

30′ 1-1 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Τσαμούρας έξω από την μεγάλη περιοχή θα κάνει την πάσα δεξιά στον Λάμπρου που θα κάνει την σέντρα και ο Πετράκης με προβολή από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

63′ 1-2 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Πετράκης από αριστερά μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής εκτέλεσε το φάουλ ο Σακκάς μέσα στην περιοχή έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 1-2.

72′ 1-3 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Μάλλιαρης έκανε την προωθημένη μπαλιά για τον Σακκά μέσα στην περιοχή τσίμπησε την μπάλα ο Καρκαλής τον ανέτρεψε ο διαιτητής Κηρύκος καταλόγισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Κώστας Σπανός στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία και έκανε το 1-3.

78′ 2-3 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Γραμματικόγιαννης έξω από την περιοχή έκανε το σουτ ο Σωτηρόπουλος απομάκρυνε προσωρινά την μπάλα και ο Καραχάλιος με προβολή από την μικρή περιοχή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

83′ 3-3 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Γιούλης από δεξιά μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής εκτέλεσε το φάουλ η κεφαλιά του Σείτη βρήκε στο χέρι του Λάμπρου μέσα στην περιοχή ο διαιτητής Κηρύκος καταλόγισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Καραχάλιος στέλνοντας την μπάλα στο μέσον της εστίας για το 3-3.

                   ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

4′ Ο Κώστας Σπανός ελίχθηκε μπήκε μέσα στην περιοχή έκανε και το σουτ με τον Καρκαλή να διώχνει σε κόρνερ.

9′ Ο Χασάνδρας έξω από την περιοχή την σέντρα ο Χατζηαντωνίου από το ύψος της περιοχής έπιασε το σουτ η μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

10′ Ο Σακκάς θα κάνει το τακουνάκι για τον Κώστα Σπανό που από αριστερά μπήκε μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ με τον Καρκαλή να διώχνει την μπάλα.

20′ Ο Σείτης την μπαλιά για τον Ντούμα που θα ξεπεράσει τον Ντούκα θα βρεθεί μέσα στην περιοχή σε τετ α τετ θα πλασάρει αλλά τον Σωτηρόπουλο να διώχνει την μπάλα.

38′ Ο Γραμματικόγιαννης 5 μετρά μακριά από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα ελάχιστα άουτ.

43′ Ο Τσαμούρας θα κάνει την βαθιά μπαλιά για τον Κώστα Σπανό που θα αποφύγει τον Ρεπετσά θα βγει σε τετ α τετ απέναντι στον Καρκαλή μέσα στην περιοχή αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έδιωξε την μπάλα.

61′ Ο ΑΠΚΟ Δροσιάς σκόραρε αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ όταν ο Λάμπρου έκανε την σέντρα από δεξιά σουτ του Πετράκη θα διώξει ο Καρκαλής η μπάλα έφτασε στον Σακκά που έκανε την κεφαλιά αλλά η βοηθός Γιδάρη καταλόγισε οφσάιντ προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

80′ Ο  Αγγελάτος στην μεσαία γραμμή θα κάνει την μπαλιά για τον Κώστα Σπανό που θα μπει μέσα στην μεγάλη περιοχή θα σκάψει την μπάλα πάνω από τον Καρκαλή θα βρεθεί μόνος του στην μικρή περιοχή έχοντας πίσω του τον Σείτη θα πλασάρει σε κενή εστία η μπάλα θα περάσει άουτ.

89′ Σουτ του Γιούλη μέσα από την περιοχή η μπάλα άουτ.

Διαιτητές: Γιάννης Κηρύκος – Δήμητρα Γιδάρη – Περικλής Δελχάς.

ΑΠΣ.Σταυρός(Νίκος Κιαπέκος): Καρκαλής, Βογιατζής(80′ Μπίτζος), Χασάνδρας, Γραμματικόγιαννης, Ρεπετσάς, Σείτης, Χατζηαντωνίου(70′ Γιούλης), Θεόφιλος Σπανός, Ντούμας(70′ Κατσαρής), Καραχάλιος, Τζαμίχας.

ΑΠΚΟ Δροσιάς(Γιώργος Λάμπρου): Σωτηρόπουλος, Λάμπρου, Οικονόμου, Βελαέτης, Ντούκα(79′ Σουλιωτάκης), Μάλλιαρης, Τσαμούρας(57′ Μανής), Αγγελάτος(87′ Μπανάσης), Κώστας Σπανός, Πετράκης, Σακκάς(87′ Δεληγιάννης).