Στα ημιτελικά οι νέοι του Ληλαντίου, 3-0 την Ερέτρια

0
748

Την πρόκριση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος Νέων “Μαρίνος Ιωάννης” της ΕΠΣΕ πήρε το Ληλάντιο, μετά την νίκη με 3-0 επί του Απόλλωνα Ερέτριας.

Καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του 80λέπτου, οι πιτσιρικάδες του Ληλαντίου πήραν το προβάδισμα στο 13´ με σουτ του Παλαιολόγου. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το 74´, με τους γηπεδούχους να χάνουν σημαντικότερες ευκαιρίες από ότι οι Ερετριείς. Στο σημείο εκείνο, ο Παλαιολόγος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και τα δικά του ενώ λίγο πριν την εκπνοή, ο Ρόσι ολοκλήρωσε τον θρίαμβο γράφοντας το τελικό 3-0.

Στα ημιτελικά το Ληλάντιο θα συναντήσει τον νικητή του αγώνα Ιστιαία/Αναγ. Ιστιαίας – Αρτάκη/Κύζικος.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας οι νέοι της Προποντίδας κέρδισαν με 3-0 την Κάρυστο στο γήπεδο των Κριεζών και περιμένουν μία εκ των Δροσιά ή Αιδηψό στους “4”.

Ληλάντιο: Λεοντής, Χαλιώτης (80´ Κούκουζας), Κόλλιας, Ντόι, Ζάνιος (80´ Μανικιώτης), Μαϊσόγλου, Ρόσι (71´ Παπαγεωργίου), Καρλατήρας, Παπασχόλης (76´ Λεοντής), Λαθουράς, Παλαιολόγος

Ερέτρια: Μητακίδης, Μπασινάς, Λάιος, Σμπιλίρης, Μεκανάι, Ανγκελί (80´ Θέμελης Α.), Τσαραντάνης (80´ Τσίγκας), Φουρμούζης (75´ Χατζηαποστόλου), Μπέκος (66´ Καρακατσάνης), Κικίδης, Τρεκάι (53´ Θέμελης Δ.)