Δεν είναι πολύς ο καιρός που η επάρατος, ″χτύπησε″ την πόρτα του, καλού φίλου και σπουδαίου ποδοσφαιρικού παράγοντα της Εύβοιας, του Ερετριανού, Νίκου Δαφνή!
Η εξέλιξη ήταν ραγδαία και επιδεινούμενη, λίγες μέρες πριν χαρακτηρίστηκε ″μη αναστρέψιμη″ και σήμερα την 2η μέρα της Ανάστασης, ο Νικόλας, έφυγε από κοντά μας, αφήνοντας όλους πίσω του, λυπημένους και με ένα πελώριο ερώτημα, να πλανάται στα χείλη μας: ″ΓΙΑΤΙ″;

Ο αείμνηστος Νίκος Δαφνής, ήταν 52 χρόνων, γέννημα-θρέμμα της πόλης της Ερέτριας, όπου έζησε και στην σύντομη, όπως και να το κάνουμε, ζωή του! Με την αγαπημένη του σύζυγο Ευαγγελία απέκτησαν δύο παιδιά την Ελένη και τον Γιώργο! 
Ο Νίκος Δαφνής, καθαρά άνθρωπος του ποδοσφαίρου, λάτρευε τον Απόλωνα Ερέτριας, τον οποίο και υπηρέτησε για πολλά χρόνια σαν διοικητικός παράγοντας! Όταν έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, έκανε το μεγάλο άλμα, να υπηρετήσει φυσικά το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, από άλλο πόστο αυτό του Διοικητικού παράγοντα της ΕΠΣ Εύβοιας, ανταποκρινόμενος θετικά στο κάλεσμα του φίλου του, Γιάννη Παπακωνσταντίνου, του προέδρου της ΕΠΣΕ!
Ο Νίκος Δαφνής, εκλεγμένος για τρείς 4ετίες στην διοίκηση της ΕΠΣΕ, υπηρέτησε από πολλά πόστα το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, προσφέροντας πολύ, ουσιαστική και σημαντικότατη δουλειά…
Διετέλεσε Πρόεδρος των Επιτροπών, Μικτών Ομάδων και Κυπέλλου Εύβοιας, αλλά μέλος της Επιτροπής Παρατηρητών της ΕΠΣΕ!
Ο Νίκος Δαφνής, ήταν ένας ήρεμος και ήπιων τόνων παράγοντας, αγαπητός από όλους, ανοιχτός σε όλα, ακόμα και στις πιο ″παράλογες″ απαιτήσεις!
Πάντα είχε την υπομονή να ακούει τις θέσεις, τα αιτήματα και τις ″απαιτήσεις″, όλων των παραγόντων και πάντα είχε μια καλή κουβέντα να πει σε όλους…
Για εμάς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ήταν πάντα φιλικός, προσιτός και συνεννοήσιμος και έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να μας εξυπηρετεί!

Το ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ και όλοι οι συντελεστές του,
ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ
τα θερμά τους συλλυπητήρια, 
στην Γυναίκα του Ευαγγελία, τα παιδιά του Γιώργο και Ελένη,
στην οικογένεια του αγαπημένου του, Απόλλωνα Ερέτριας, αλλά 
και στην διοίκηση της ΕΠΣ Εύβοιας, για την απώλεια του Νίκου Δαφνή!
Ας είναι ελαφριά η Ερετριανή γη που θα τον δεχτεί! 

ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΔΑΦΝΗ να έχεις ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ,
θα σε θυμόμαστε ΠΑΝΤΑ!

 

…Νίκος Δαφνής: ένα μικρό φωτογραφικό αφιέρωμα στην μνήμη του αξέχαστου φίλου: