Το Καλοχώρι-Παντείχι θα αγωνίζεται στην Α´ κατηγορία, μετά την οριστική απόφαση των Ζαράκων να συνεχίσουν στην Β´.

Μετά από εναλλαγή αποφάσεων, οι Ζάρακες κατέληξαν στην αρχική ιδέα που ήταν να αγωνιστούν στην Β´ παρά το γεγονός ότι είχαν κερδίσει την άνοδο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο. Τα δεδομένα που προβλημάτιζαν, όλο το καλοκαίρι, την διοίκηση ήταν οι περιορισμένοι οικονομικοί πόροι για τα δεδομένα της Α´ κατηγορίας και ότι πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές, που αποτελούν το μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ, είτε περιμένουν τις βάσεις εισαγωγείς σε ΑΕΙ-ΤΕΙ και μπορεί να αποχωρήσουν είτε θα προετοιμάζονται για τις επόμενες Πανελλήνιες εξετάσεις.

Οι Ζάρακες έχουν κάνει ανάκληση της δήλωσης συμμετοχής στην Α´ και σύμφωνα με πληροφορίες, στην ΕΠΣΕ προσανατολίζονται να την κάνουν δεκτή. Σε αυτή τη περίπτωση την θέση στην Α´ θα καλύψει το Καλοχώρι-Παντείχι που είχε τερματίσει πρώτο στα μπαράζ των δευτεραθλητών της Β´ τον περασμένο Μάιο.

Σε 2 ομίλους η Γ´ κατηγορία.

Γιατην Γ´ κατηγορία, δήλωση συμμετοχής έχουν κάνει 22 ομάδες, αριθμός που δείχνει απαγορευτικός για το στήσιμο τριών ομίλων. Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ΕΠΣΕ θα χωρίσει την κατηγορία σε 2 ομίλους των 11 ομάδων. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες