Η αθλήτρια από την Χαλκίδα, η οποία προπονούταν στον Σύλλογο Α.Σ. Ειρήνη Φουρλή Ραφαηλία, πήρε το εισιτήριο να αγωνιστεί με τα χρώματα της εθνικής ομάδας της Ελλάδας στο Ανσάμπλ.

Συγκεκριμένα η Ραφαηλία Φουρλή συμμετείχε στο προπονητικό καμπ που διεξήχθη στις 20-30 Αυγούστου 2020 στον Άγιο Κοσμά από την τεχνική επιτροπή της Ε.Γ.Ο.

Στο αθλητικό καμπ συμμετείχαν 80 περίπου κορίτσια. Μετά την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, η Χαλκιδέα αθλήτρια εντάχθηκε στην 10αδα για την Εθνική Ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής στο Ανσάμπλ Νεανίδων.

Εκτός από την Ραφαηλία Φουρλή αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν δύο χρόνια, ακόμη μία αθλήτρια από το σωματείο ΑΣ Ειρήνη εντάχθηκε στην Εθνική ομάδα του Ανσαμπλ, η Μπιλάλη Βασιλική.

Συγκινημένη η προπονήτρια της και Ολυμπιονίκης ρυθμικής Ειρήνη Αϊνδιλή δήλωσε: ήρθε η ώρα να φύγεις από το σωματείο, να ανοίξεις τα φτερά σου και να ενταχθείς στην Εθνική Ομάδα. Θα είμαι πάντα δίπλα σου, σ αγαπώ πολύ και σου εύχομαι μια μέρα να κάνεις περήφανη την χώρα σου!

Συγχαρητήρια Ραφαηλία..καλή επιτυχία!!