Με βαθμολογικό ενδιαφέρον παιχνίδι στο γήπεδο τα Καστέλλας, όπου ‘’διασταύρωσαν’’ τα ξίφη τους ο τοπικός ΑΠΟ Καστέλλας και ο Αρτεμησιακός!
Και οι δύο ήθελαν το 3ποντο, οι γηπεδούχοι για να αποφύγουν πιθανό μπαράζ παραμονής, οι δε φιλοξενούμενοι, για να ‘’κλειδώσουν’’ την παραμονή τους στην κατηγορία!
Τελικά αυτοί που πέτυχαν απόλυτα τον στόχο τους ήταν οι φιλοξενούμενοι, ενώ για την Καστέλλα, δυσκόλεψαν τα πράγματα, καθώς στα παιχνίδια που απομένουν, οι παίκτες του Στέλιου Μωραΐτη, θα πρέπει να υπερβάλλουν τον εαυτό τους και να εκμεταλλευτούν τα όποια παραπατήματα, των αντιπάλων τους που έχουν τον ίδιο στόχο!
Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 10λεπτο, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και να απειλούν την εστία του Καρίμπα…
Οι Βορειοευβοιώτες πριν την ολοκλήρωση του 45λέπτου, βρήκαν γκολ, όταν στο 43’ ο δαιμόνιος Χατζηαθανασίου, πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με πλασέ, έκανε το 0-1!
Με το ξεκίνημα του β’ μέρους και πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό (46’) ο κορυφαίος  του Αρτεμησιακού, Γαβρ. Στραφιώτης, κέρδισε την μπάλα, από κόντρες, μέσα στην περιοχή και πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ, κάνοντας έτσι το 0-2!
Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ανέλαβαν τον έλεγχο του αγώνα και προσπάθησαν να ανατρέψουν την σε βάρος τους κατάσταση… Έχασαν καλές ευκαιρίες, όμως η μείωση του σκορ ήρθε σχετικά πολύ αργά και ήταν δύσκολο να πετύχουν κάτι περισσότερο,
στον χρόνο που τους απέμενε…
Στο 90’ λοιπόν ο Δεληγιώργης, κέρδισε την μπάλα στον χώρο του κέντρου και με ταχύτατη κούρσα, έφτασε αριστερά στην μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, μειώνοντας σε 1-2!
Πολύ καλές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, το τετ-α-τετ του Καραγεώργου, στο 27’, φάουλ του ίδιου στο 65’, του Ν. Μωραΐτη στο 75’, το δυνατό σουτ του οποίου εξουδετέρωσε έξοχα ο Ντέντε, τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Καραγιώργος με φοβερό σουτ, δεν μπόρεσε να σκοράρει καθώς ο Ντέντε, έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ και τέλος η σπουδαιότερη ευκαιρία στο 83’ όταν ο Παπαδόπουλος με γυριστό σουτ, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι…
Οι φιλοξενούμενοι, απείλησαν, στο 11’ όταν ο Χατζηαθανασίου, τετ-α-τετ, πλασάρει, για να σώσει εντυπωσιακά ο Καρίμπας, στο 30’ μετά από σέντρα του Ν. Στραφιώτη, ο Γαβρ. Στραφιώτης, έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι… Ο Χατζηαθανασίου, στο 36’ με εντυπωσιακό ‘’ψαλίδι’’ έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, πολύ καλή ευκαιρία με τον Γαβρ. Στραφιώτη, που στο 55’ από πλάγια θέση σούταρε για να αποκρούσει εντυπωσιακά, ο Καρίμπας!
Στο 92’ αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα, ο Πασχ. Μωραΐτης και ο Χατζηαθανασίου, για την ‘’κοκρομαχία’’ τους στο κέντρο του γηπέδου, ενώ η μπάλα παιζόταν στην περιοχή του Αρτεμησιακού!
Πολύ καλή η διαιτησία του Περικλή Δελχά, που είχε συνεργάτες τον Γιάννη Μπούρικα και την Σοφία Νικολάου, που ήταν επίσης πολύ καλοί…

ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ (Στέλιος Μωραΐτης): Καρίμπας, Λεοντής, Πασχ. Μωραΐτης, Κυρ. Γυφτονικολός, Μεϊμέτης (46′ Ν. Μωραΐτης), Δεληγιώργης, Γραμματικόγιαννης, Καλογιάννης, Κύτρας, Παπαδόπουλος, Καραγεώργος.

ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ (Χρήστος Ανέστης): Ντέντε, Καραγκούνης, Μεταξιώτης, Γ. Στραφιώτης, Χ. Ανέστης, Καπόλος, Ν. Στραφιώτης (72′ Βασιλικιώτης), Ρέντι, Χατζηαθανασίου, Μαυρούτσικος, Β. Ανέστης.

Ευχές από όλους, ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και τους διαιτητές, για τον νεαρό ποδοσφαιριστή Δαυϊδ, που τραυματίστηκε σοβαρά, σε τροχαίο…!
*για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ