Στην Τενερίφη ο Μακ Φάντεν

0
405

Στην Ισπανία με την φανέλα της Τενερίφης θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Θάντους Μακ Φάντεν.

Ο πρώην παίχτης της Κύμης υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τους Ισπανούς, με απολαβές, σύμφωνα με πληροφορίες, 200.000 ευρώ και η μεταγραφή του ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Τενερίφης, με την “συνοδεία” του παρακάτω βίντεο.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που τον τελευταίο μήνα αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Κίνας με τη Chongqing Sanghai, πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Κύμης, με επισφράγισμα την ανάδειξη του στην κορυφαία πεντάδα του πρωταθλήματος.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Τενερίφης, ο κόουτς της ομάδας Txus Vidorreta είπε, μεταξύ άλλων: “Γνωρίζαμε τον Thaddus McFadden από το πέρασμά του στο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Εκεί αναγνωρίσαμε ήδη ότι είναι ένας παίκτης με εξέλιξη, ο οποίος πάλευε πολύ για να κάνει καριέρα στην Ευρώπη. Τελικά πέτυχε, τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και στον Κύμη πέρυσι και ήταν από τους κορυφαίους σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος. Επιπλέον, έπαιξαν πολύ καλά παιχνίδια στα play-off, τόσο o ίδιος όσο και η ομάδα του, εναντίον του Ολυμπιακού. Είναι ένας παίχτης με πολλά όπλα και επιθετικές δεξιότητες”