Μετά από σχετική πρόσκληση που λάβαμε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στις 13.00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Να θυμίσουμε ότι η ομάδα μας, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του θεσμού, έχοντας αποκλείσει κατά σειρά το Ρέθυμνο εκτός έδρας και το Περιστέρι εντός.

Μάλιστα, ακριβώς για τον λόγο ότι πρόκειται για μια ιστορική και σπουδαία στιγμή για την ομάδας και για τον αθλητισμό της Εύβοιας, το παρών στην διαδικασία της κλήρωσης αναμένεται να δώσει ο πρόεδρος της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου.

Εκτός από την Κύμη, οι άλλες τρεις ομάδες που έχουν προκριθεί στα ημιτελικά είναι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, με τις αναμετρήσεις που θα προκύψουν να διεξάγονται στις 13 Φεβρουαρίου ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 17 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Ηρακλείου «Δύο Αοράκια».