Δημοσιεύτηκαν οι πίνακες των διαιτητών για τα Εθνικά πρωταθλήματα της ερχόμενης περιόδου, με το όνομα του Γιώργου Λάμπρου να φιγουράρει σε αυτούς της Super League.

Ο Χαλκιδέος διαιτητής πήρε προαγωγή και βρίσκεται στην λίστα με τους 23 διαιτητές της κατηγορίας ενώ ως βοηθοί διαιτητών, στον αντίστοιχο πίνακα βρίσκονται οι Βασίλης Καμπούρης και Κωνσταντίνος Κωνστάντιος.

Στην Β’ Εθνική, την Ευβοϊκή διαιτησία θα εκπροσωπήσουν οι Δαυίδ Πριόνας και Νίκος Χατζηκαμαγιάννης ως βοηθοί ενώ στην Γ´ Εθνική θα σφυρίζει ο Μάριος Πόγκας και θα κρατούν το σημαιάκι οι Κώστας Δάλλας, Περικλής Δελχάς, Γιάννης Κελεπούρης και Προκόπης Τσιφλάκος.

Ο Μπάμπης Καρατζάς θα είναι παρατηρητής διαιτησίας στην Super League και οι Γιώργος Αδάμ, Χρήστος Διαμαντής, Χρύσα Μαργαρίτη στην Γ’ Εθνική

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο πίνακας διαιτητών της Super League έχει πολλές αλλαγές καθώς κόπηκαν αρκετά γνωστά ονόματα όπως οι Αρετόπουλος, Καλογερόπουλος, Στυλιάρας, Βάτσιος και Μάνταλος ενώ παρέμεινε ο Κομίνης.

Πιο συγκεκριμένα υποβιβάστηκαν στη Β’ κατηγορία οι Κατσικογιάννης, Βάτσιος, Καραντώνης και Νεοφυτιάδης, ενώ εκείνοι που κόπηκαν τελείως από τους πίνακες της νέας χρονιάς είναι οι Αρετόπουλος, Μάνταλος, Καλογερόπουλος, Στυλιάρας, Θάνος και ο Μπλάνας.