Επιστολή προς την ΕΠΣΕ έστειλε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών (ενεργών ως εκπρόσωπος μελών ΔΣ της πρώην ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών) Γιώργος Στούπας, με την οποία ζητά απ΄ την τοπική ποδοσφαιρική ένωση, να πάρει θέση και να διαμορφώσει απόφαση για το θέμα που έχει προκύψει με την ΔΗΚΑΔΙΜΕ, η οποία διεκδικεί απ΄ την πρώην ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών, το ποσό των 285 χιλιάδων ευρώ περίπου για την χρήση του γηπέδου τα χρόνια, που ο «γηραιός» αγωνιζόταν στην Β΄ Εθνική. Ο κ. Στούπας μάλιστα αφήνει αιχμή για την μη παρουσία εκπροσώπου από την ΕΠΣΕ, αλλά και τον δήμο στην σύνεντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο, για το συγκεκριμένο θέμα, στην οποία η πρώην ΠΑΕ υποστηρίζει πως «προσπάθησε να ενημερώσει όλο τον κόσμο της Εύβοιας…με το δίκαιο των θέσεων της». Επίσης γνωστοποιεί ότι «είμαστε σε σκέψη να διοργανώσουμε μια δεύτερη συνέντευξη τύπου-συγκέντρωση, για την εκ νέου ενημέρωση του Τύπου αλλά και των πολιτών, σύμφωνα και με νέα στοιχεία που έχουν προκύψει». Ζητά λοιπόν η ΕΠΣΕ να λάβει απόφαση και να μην δηλώσει αναρμόδια και παράλληλα «την αυτοπρόσωπη παρουσία μας, στο αμέσως προσεχές Δ.Σ. της ΕΠΣ Ευβοίας».

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Στούπα προς την ΕΠΣΕ (την οποία κοινοποίησε σε  α) Γιάννη Παπακωνσταντίνου – πρώην πρόεδρο ΕΠΣΕ, β) Αθλητικά ΜΜΕ, γ) Αντώνη Πριόνα- ομοσπονδιακό προπονητή- πρώην προπονητή ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ):

«Κύριοι,

Προσπαθώντας όλο αυτό τον καιρό, να πνίξουμε το αίσθημα της αδικίας αλλά και της οργής και αγανάκτησης που μας διακατέχει, σας γνωρίζουμε τα κάτωθι:

Από την άνοιξη του 2017 ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων, μέσω της ΔΗΚΑΔΙΜΕ, χρέωσε την (πρώην) ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, με το ποσό των 285.000ευρώ περίπου («βαφτίζοντας» το ως δημόσιο χρήμα), για τη χρήση του γηπέδου, παρανομώντας και αυθαιρετώντας.
Η (πρώην) ΠΑΕ προσπάθησε να ενημερώσει όλο τον κόσμο της Εύβοιας (φίλαθλο και μη) διοργανώνοντας Συνέντευξη Τύπου με το δίκαιο των θέσεων της.

Στη συνέντευξη, εκτός των δημοσιογράφων, παραβρέθηκαν ακόμη, μερικές δεκάδες ανθρώπων, με χαρακτηριστική απουσία εκπροσώπου της ΕΠΣΕ. Για παρουσία δημοτικών συμβούλων ας μην γίνεται λόγος. Δεν σας κρύβουμε δε, ότι είμαστε σε σκέψη να διοργανώσουμε μια δεύτερη συνέντευξη τύπου-συγκέντρωση, για την εκ νέου ενημέρωση του Τύπου αλλά και των πολιτών, σύμφωνα και με νέα στοιχεία που έχουν προκύψει.

Για την καλύτερη ενημέρωση σας επισυνάπτουμε αντίγραφο της εξώδικης διαμαρτυρίας που υποβάλλαμε προς την ΔΗΚΑΔΙΜΕ και τον Δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων.

Κύριοι,

Ως (πρώην) ΠΑΕ που προήλθε υποχρεωτικώς από το ιδρυτικό σωματείο ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, ως μια ομάδα που τίμησε και διαφήμισε την Εύβοια στις Επαγγελματικές κατηγορίες, με τον πρόεδρο της Γεώργιο Στούπα τακτικό σύνεδρο στις Γ.Σ. της ΕΠΟ συνεπικουρώντας την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ (φανταζόμαστε ότι δεν αμφισβητείται), ζητάμε διαμόρφωση απόφασης από την ΕΠΣΕ, για το δίκαιο των θέσεων μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα δηλώσετε αναρμόδιοι, ιδίως αν σκεφτείτε ότι οι οικονομικές υποχρεώσεις που μας ζητούνται, μπορούν αύριο να μετακυλήσουν σε οποιαδήποτε ομάδα της Ευβοίας. Σημειωτέον ότι ο Ν.423/76 δεν κάνει διαχωρισμό επαγγελματικών και ερασιτεχνικών σωματείων, όσο και αν αυτό ψελίζεται τεχνηέντως.

Τελειώνοντας, ζητάμε την αυτοπρόσωπη παρουσία μας, στο αμέσως προσεχές Δ.Σ. της ΕΠΣ Ευβοίας.

Με εκτίμηση
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟΥΠΑΣ

Υ.Γ. Εσωκλείουμε μερικά αντίγραφα του εξωδικου, στην προσπάθεια μας, ώστε οι σύμβουλοι να έχουν ενημερωθεί πριν από το Δ.Σ.»