Δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα έχει πλεόν η ομάδα του ΑΟ Χαλκίς, αφού πρόσθεσε στο ρόστερ της τον 24χρονο Γιάννη Σμυρναίο αλλά και τον 18χρονο Θανάση Παπαγεωργίου.Η νέα διοίκηση θέλει να έχει στο ρόστερ της παιδιά από την Εύβοια, καθώς τα οικονομικά δεν είναι τέτοια που να επιτρέπουν σε ποδοσφαιριστές εκτός του νομού να έχουν πληρωμένα τα μεταφορικά τους. Για τον παραπάνω λόγο αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν οι Χαραλαμπίδης, Σχίζας, Νυφαδόπουλος.

Ο Γιάννης αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Ερέτριας ενώ ο Θανάσης στην ΑΕΚ Χαλκίδας, που πλέον δεν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας.

Ο Γιάννης Σμυρναίος αγωνιζόταν και παλαιότερα στην Χαλκίδα, την σεζόν 2014-15, όταν η ομάδα έπαιζε στην Α’ κατηγορία και είχε σημειώσει 7 γκολ σε 27 συμμετοχές.

Πέρσι, τέτοια εποχή μετακόμισε στον Απόλλωνα Ερέτριας από τον Ηρακλή Ψαχνών. Στην ομάδα του Απόλλωνα δεν στάθηκε τυχερός καθώς υπέστη έναν σημαντικό τραυματισμό και έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο διάστημα, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί σε λίγα παιχνίδια.